Skoro niko ne zna da je ona rođenda sestra Seke Aleksić: Pevačica je retko kada spominje, a evo čime se ona bavi

Seka je već godinama na estradnoj sceni i jedna je od najuspešnijih pevačica iza koje stoje veliki broj hitova.

Takođe, Sekine odevne kombinacije uvek dobijaju pozitivne kritike, stoga i mnoge dame često od nje ukradu ideju ili neki modni detalj kad treba da se spreme za neke fensi proslave ili svečanosti.

Međutim, ono što malo ko zna o Seki je da ona ima sestru. Sama Aleksićeva ne priča često o njoj, što je možda i razlog zbog kojeg ona nije poznata široj javnosti.

A u pitanju je Ajsela Malkić. Takođe veoma lepa i zanosna, poput Seke. Ona živi u Bosni i Hercegovini, a bavi se ni manje ni više nego – istim poslom kao svoja mlađa sestra.

Ajsela nije poznata kao Seka, ali takođe peva narodnu muziku. Iako sličnost između njih dve nije očigledna kao kod nekih drugih sestara, ako se malo zagledate primetićete da čak i malo podsećaju jedna na drugu.

A nekad se odlučuju i za slične boje i kombinacije prilikom odabira garderobe.

Zbog obaveza i udaljenosti mesta u kojima žive nemaju prilke da se viđaju suviše često, ali su zato u veoma dobrim odnosima. To se vidi i po tome što Seka ne propušta priliku da joj čestita rođendan, kao što je to bilo i ovom prilikom na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

– Dušo moja, srećan ti rođendan! Želim ti sve najlepše od srca! Voli te sestra tvoja – napisala je Aleksićeva ovom prilikom.

Read More