Dnevni horoskop za PETAK 2. jun: Rak moože da očekuje porodične probleme, a Vaga ljubavni vatromet

Ovan 

Bićete veoma aktivni poslovno i privatno vas sve ne zanima. To je pristup koji odavno niste primenjivali pa imate problem da se snadjete. Osoba koja je veoma poslovno visoko rangirana od vas traži nemoguće. 

Bik 

Danas ste emotivno zatvoreni i zapravo to je ono što vas interesuje da razrešite tokom dana. Nemojte dozvoliti da vas partner razume jer on nije u stanju ni sebe da razume. Mogući problemi sa spavanjem. 

Blizanci

Vaša privatnost je veoma komplikovana jer odredjeni ljudi znaju neke stvari a neki ne. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o mogućim emotivnim blokadama koje možete sami sebi da napravite. 

Rak 

Vaša emotivna strana koja je veoma nestabilna je veoma važno da se popravi. Vi bez emocija ne možete nikako da započnete dan. Porodica vam zamera što se previše umarate i imate previše obaveza. Odmorite se narednih nekoliko dana.

Lav 

Vaša ljubavna situacija je veoma stabilna zahvaljujući vašoj sposobnosti da se posvetite svemu do kraja. Nikako nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i porodicom. 

Devica 

Jako loše se možete osećati zbog uticaja Marsa u vašem polju emocija. Vi niste po prirodi dramatična osoba ali vas situacija u krugu porodice može mnogo iznervirati. Čuvajte se. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. Ne odustajte od sebe i svojih shvatanja da sve dovedete u najbolji red. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vama. 

Škorpija

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima. Nemojte dozvoliti da se okrenu drugi protiv vas Barič kada je u pitanju odnos u poslovnom smislu. Novac može biti itekako problem u krugu porodice. 

Strelac

Do kraja nedelje mogući su prekidi komunikacije sa partnerom. Nemojte to previše uzimati ozbiljno posebno kada su u pitanju razgovori koji nemaju baš nekog smisla. Zdravlje je odlično. 

Jarac

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja je veoma uporna da vam pomogne i objasni odredjene stvari. Na vama je da se posvetite ili ne onome što vam ona upućuje. 

Vodolija

Do kraja dana povedite računa o tome koliko i kako se osećate zbog mogućih problema sa spavanjem. Do vas je kako ćete se organizovati u narednih nekoliko dana u vezi posla i poslovnih obaveza. 

Ribe 

Budite prvi koji će u krugu porodice napraviti balans između želja i mogućnosti. Neke stvari se ne mogu rešiti i to treba da vam bude itekako jasno. Nije uvek dobro svima biti na usluzi. 

 

Read More