"Zamrznuto" lice, podbuo izgled i naprezanje dok se smeje: Tom Kruz promenio lični opis estetskim korekcijama, čak su i hirurzi šokirani

Tom Kruz je u nedelju sa kolegama stigao u Sidnej na promociju svog novog filma “Mission Impossible – Dead Reckoning”, a slavni glumac je bio sjajno raspoložen i sve vreme je rado pozirao fotografima. Bio je ležerno, ali urbano obučen – izabrao je farmerke od tamnog džinsa, jaknu od prevrnute kože, bajkerske čizme i jednostavnu majicu sa V izrezom

Najviše pažnje privuklo je lice Toma Kruza – jasno se vidi da je posegao za estetskim korekcijama. Njegovo lice je na trenutke delovalo “zamrznuto” – činilo se kao da se napreže da bi se nasmejao ili pravio bilo kakvu mimiku, a ujedno ima i pomalo podbuo izgled.

Već dugo se spekuliše da je glumac potrošio preko 50.000 dolara na različite estetske zahvate na licu, a sve kako bi stao na put starenju. Ako uporedimo njegove sadašnje fotografije sa onima iz 2017. očigledna je promena u njegovom liku.

“Moguće je da je Tom Kruz tokom godina potrošio i do 50. 000 dolara na kozmetičke tretmane. Sve u svemu, mislim da Tom tek počinje sa zahvatima. Uoči dodele Oskara, njegovo čelo bilo je glatko kao bubanj. Njegove obrve su takođe pozicionirane malo niže nego obično. Ako se botoks nanosi intezivno, onda obrve mogu da padnu, a sve ovo mi deluje kao prilično mnogo botokosa na njegovom čelu”, rekao je pre nekoliko emseci dr Ričard Vestrajh, plastični hirurg.

Stručnjaci, takođe, veruju da je Kruz radio i funkcionalnu rinoplastiku, laserske tretmane, te da se podvrgnuo liposukciji podbratka i ubrizgavanju filera u području jagodica. Posebno “bode” oči činjenica koliko su Tomovi obrazi popunjeni.

Tom Kruz

Shutterstock, Profimedia

 

“Šokirana sam kada vidim koliko se Tom Kruz promenio. Uspeva da izgleda toliko dobro tao dugo. Ili se dosta ugojio ili je reč o zloupotrebi filera. Ako je to slučaj, to je savršen primer kako pod neiskusnim rukama, fileri čine da izgledate lošije”, rekla je pre nekoliko meseci dr Pam Agulo, još jedan plastični hirurg.

Read More