Prekinuo ćutanje i podolio tugu sa svetom: Robert de Niro progovorio o smrti unuka

Drina de Niro, glumčeva najstarija ćerka, objavila je juče da je njen sin, Leandro de Niro Rodrigez (20), preminuo

Ceo svet šokirala je vest o smrti unuka proslavljenog glumca Roberta de Nira koji je u nedelju pronađen mrtav sa, kako mediji navode, belom praškastom supstancom na tanjiru pored njegovog tela.

Drina de Niro, glumčeva najstarija ćerka, objavila je juče da je njen sin, Leandro de Niro Rodrigez (20), preminuo. Glumac se ovim povodom nije oglasio za medije, sve do sada kada je odlučio da prekine ćutnju i tugu podeli sa ostatkom sveta.

U današnjoj izjavi, Rober de Niro je rekao: “Duboko sam potresen zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na svim izjavama saučešca. Molimo vas da nam pružite privatnost kako bismo ožalili gubitak Lea.”, prenosi DailyMail.

Ovako se od Leandra oprostila njegova majka:

“Moj lepi, slatki anđele. Volela sam te bez reči i opisa od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koju si me naterao da osetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljen i volela bih da je ta ljubav mogla da te spasi. Tako mi je žao”, napisala je Lenadrova majka Drena na Instagramu uz njegovu sliku.

Read More