Četiri top trenda pedikira ovog leta: Biserni efekat i jarke boje su ultimativni hit koji je zaludeo influenserke

Boja, sjaj i drugi ključni detalji ovog leta odevaju naša stopala sa više stila nego ikada. Obratite pažnju na ove predloge.

Pastelni tonovi, biserni efekat, šljokice, obrnuti francuski… Mnogo je trendova u manikiru koji su zavladali ovog leta. Toliko opcija koje se bez problema mogu nositi i na nogama.

Letnje pedikir ideje

Šta god da se kladite na leto, zapamtite važnost nege noktiju. „Tajna lepih i zdravih noktiju je u načinu na koji negujete zanoktice“, komentarišu stručnjaci salona Ma Belle, koji nam takođe preporučuju: „Pre nego što gurnete zanoktice, umasirajte ih hidratantnim balzamom kako biste ih omekšali i oblikovali; tako ćete ih izbeći oštetiti.

Možete naneti nekoliko kapi maslinovog ulja. Jednom ili dva puta nedeljno nanesite domaću masku. Pokušajte da pomešate kašiku maslinovog ulja sa kapsulom vitamina E i ostavite da deluje nekoliko minuta; zatim isperite mlakom vodom. Primetićete da i vaše zanoktice i nokti izgledaju odmah bolje.“

Postoji nekoliko ideja pedikira na Instagramu koje ćete želeti da ponovo napravite za kratko vreme. Pokažite nokte u svojim najboljim sandalama ovog leta.

Za početak liste najgledanijih pedikira na Instagramu, ovo je jedan od najgledanijih dizajna. Sjaj bisernog efekta je trend koji je počeo sa „glaziranom krofnom“ , ali ova verzija je mnogo bisernija i sjajnija.

Možete transformisati najklasičniji dizajn na svetu u hiljadu različitih modela. Francuski pedikir je jedan od onih klasika koji ne ističe. Ovi nokti su ‘Barbie’ verzija jer je osnovni premaz mnogo šareniji od golih nijansi koje se obično biraju.

Efekat četke. Ovaj dizajn je pogodan samo za većinu boemskih i festivalskih posetilaca. Radi se o stvaranju efekta poteza četkicom na bazi boje, u ovom slučaju električno plave. Veoma se kombinuje sa boho šik izgledom, savršeno se kombinuje sa izgledom naših noktiju.

Sedefasto u plavoj boji je još jedan letnji ideal. Sa efektom sjaja, pojačava plavu boju do njenog maksimalnog sjaja.

Koju god od navedenih ideja da odaberete nećete pogrešiti. Influenserke su poludele za ovim motivima na nogama. 

Read More