Šta nam donosi mlad Mesec u Lavu 16. avgusta: Najviše će uticati na ova 3 znaka, dosta napetosti, nezadovoljstvo finansijama

Astrolozi ističu da je od 16. avgusta do 15. septembra izuzetno dinamičan period jer će šest planeta biti u retrogradnom kretanju

Mlad Mesec nas čeka 16. avgusta u znaku Lava – dobar trenutak da donesemo odluku, napravimo neke preseke koje smo odlagali sve u nadi da će biti bolje, da će se stvari rešiti same od sebe.

Astrolozi ističu da je od 16. avgusta do 15. septembra izuzetno dinamičan period jer će šest planeta biti u retrogradnom kretanju, a kada se u Lavu pojavi mlad Mesec dešavaju se posebno intenzivne promene. Formiraju se kvadrati, intenzivan i stresan aspekt sa Plutonom i Neptunom koji će dovesti u pitanje naše unutrašnje ja i podstaći nas da svoje loše navike pretvorimo u produktivne. Možemo li to da uradimo?

Mlad Mesec u Lavu i ljubav

Jasno vam je da će na ljubavnom planu biti previranja u pogledu toga da li starom partneru treba dati novu šansu, da li je veza u kojoj smo stabilna, šta zaista želimo… Moramo nešto da promenimo, a ne znamo tačno kako, što može stvoriti duboku frustraciju. Najbolji savet je da ćutite, slušate partnera i pokušajte da jedno drugo podržite na putu ka uspehu.

Kada je Mesec u stabilnom znaku poput Lava, zajednički težimo stabilnosti i jasno definisanim odnosima. Ovog puta, zbog tranzita drugih planeta, fokus će biti na nama umesto na okruženju, zapitaćemo se šta zaista želimo i postaviti ciljeve za naredne godine. Tokom avgusta mnogi parovi mogu da ispolje želju za detetom, a mnogi koji su se razdvojili u proteklom periodu mogu da shvate da im je samo potreban odmor i rad na pomirenju. Jednostavno, kao da nam treba neka vrsta odmora i formiranja zajedničkih ciljeva koji će nas u budućnosti ponovo zbližiti.

Umesto da očajavamo i nalazimo stvari koje nisu dobre, vreme je da se zauzmemo za sebe. Donosimo poštene odluke i formiramo ciljeve, a sve da bismo počeli da ih ostvarujemo u prvoj polovini septembra, kada Merkur završi svoj retrogradni hod.

Kako iskoristiti energiju mladog Meseca u Lavu za lični napredak?

Mlad Mesec u Lavu će vas povezati sa osobom prema kojoj gajite iskrena osećanja, dati vam šansu da na intenzivniji i konkretniji način započnete određene veze. Na vama je da prepoznate energiju i iskoristite prednosti ovog tranzita!

Osim poboljšanja odnosa, ovo je period kada možete raditi i na ličnom napretku. Da li postoji nešto što želite da radite već duže vreme, a ne nalazite vremena za tu aktivnost? Ovo je znak da krenete!

Kako iskoristiti energiju mladog Meseca u Lavu za poslovne aktivnosti?

Mlad Mesec u Lavu budi u nama želju za dobrim materijalnim statusom, liderskim pozicijama, kao i formiranjem sopstvenog posla.

Razmislite o tome kako možete da unovčite svoje znanje? Kako možete dodatno doprineti kućnom budžetu? Kako formirati projekte koji zavise isključivo od vas?

Moramo imati na umu da retrogradne planete mogu uticati na nas tako da se upuštamo u sitne poslovne probleme, iznerviramo se na poslovnom sastanku ili iznenadimo uobičajenim komentarima na koje ranije nismo reagovali. Zbog svega toga ćemo se na kraju dana osećati loše i umorno, zato se fokusirajte na sebe i projekte koji vam mogu pružiti svetlu budućnost.

Fokusirajte se na produktivnu komunikaciju, jasno se izrazite i kada se ukaže prilika, predstavite svoja kreativna rešenja i ideje. Okruženje će ih prepoznati i u narednom periodu zaista ćete moći da profitirate! Najviše će uticati na ova 3 znaka – Bika, Lava i Strelca. Iako se nadamo da će mlad Mesec doneti i novu energiju, ezadovoljstva samo rastu i u nama i oko nas. Možemo ih nakratko potisnuti nekim lepim događajima – ali malo je verovatno da će nestati.

Read More