Fatalna Nikita je uspešno zavodila muškarce, a sad je neprepoznatljiva: Evo kako danas izgleda čuvena tajna agentkinja

Pita Vilson je mnogima bila neodoljiva kao Nikita u istoimenoj seriji…

Pita Vilson je postala poznata širom sveta igrajući u seriji “Nikita”, a kažu da je njen seksipil očaravao kako muškarce, tako i žene. Svet je, pre dve decenije, obišla slika na kojoj joj se smeška čak i Vladimir Putin, a priča se da ju je Anđelina Džoli jednom prilikom strasno poljubila.

“Zbog tebe sam se i ja ofarbala u plavo”, piše joj danas jedna od obožavateljki, premda glumica danas nimalo ne podseća na nekadašnju zvezdu akcionih trilera.

U seriji koja je žarila i palila televizijama, Pita je glumila tajnu agentkinju koja se jednako uspešno bori s muškarcima, ali ih i nadmoćno zavodi. Od 1997. do 2001. godine, “Nikita” je bila apsolutni hit.

Nakon toga se Pita vratila u rodnu Australiju, a u vezi s rediteljem Demijanom Herisom dobila je sina Marloua.

Neko vreme je snimala filmove u Australiji, zatim odlučila da se posveti dizajnu i kreirala svoju liniju donjeg veša. Povremeno se vraća filmu, pre svega, dokumentarnom.

Voli indijsku filozofiju, rado putuje, a na Instagramu objavljuje slike na kojima pozira potpuno prirodna, bez šminke i filtera. Fanovi je i dalje pamte i pitaju se da li bi bila spremna da se vrati u Holivud…

Read More