Tajna savršenih usana latino dive: Sve što vam treba je ova olovka da zablistate kao Džej Lo

I ona ne krije da mnoge bjuti i mejkap savete i trikove “krade” sa Instagrama i Tiktoka

Poznata pevačica važi za jednu od najlepše stilizovanih poznatih ličnosti. Za izgled Dženifer Lopez zaduženi su vrhunski šminkeri, međutim, u svom domu ona često koristi priliku da se sama našminka. Iako mnogi misle da ona koristi neke posebne trikove i ona poput drugih žena često za nove ideje “konsultuje” društvene mreže te primenjuje zanimljive savete koje tamo pronađe.

To je pokazala u jednom videu na Tiktoku koji demonstrirajući damama na koji način ona šminka usne koje izgledaju uvek savršeno.

Dženifer je rekla da najpre jednom braonkastom nijansom olovke linijom iscrtava liniju na dnu usana povačeći od sredine ka obema stranama.Drugu tačku definiše gore pri vrhu gde se delovi “srca” sastaju te blago precrtava usne preko pirodne linije i to je sve. To je kako kaže olovka u koju se kune i kojoj je verna, ali u nastavku nije pokazala da li nanosi karmin ili neki sjaj, već se pretpostavlja da usne iscrtava i šminka samo tom olovkom.

Tiktokeri su bili iznenađeni ovim trikom ali i time  kako Džen izgleda bez šminke.

– Toliko filtera na njenom licu –

– Lepa je – komentarisale su korisnice tiktoka.

Video je prikupio 15,7 hiljada lajkova i očigledno se mnogim damama dopala ideja koju je Dženifer dala svima kako da ulepšaju svoje usne, međutim, neke su ostale razočarane jer su očekivale drugi deo ove mejkap rutine, mada ona nije objavljena na nalogu. Na ovom profilu pod nazivom “jasni ženski trikovi” mogu se pronaći i drugi fantastični saveti poznatih koji dele način na koji se šminkaju. Među njima su pevačica Rijana, model Hejli Biber, Kim Kardašijan  druge.

Read More