"Ovo je za psihijatra, a ne plastičara": Slavna glumica Deniz Ričards je bleda senka nekadašnje lepotice

Mnogi su se zaprepastili kada su videli koliko, se nekada najlepša žena na svetu, uništila operacijama

Američka glumica Deniz Ričards, koja je bila u braku sa Čarlijem Šinom, uslikana je tokom ručka sa ćerkom i prijateljicom u jednom restoranu u Kaliforniji. Mnogi su se zaprepastili kada su videli koliko, se nekada najlepša žena na svetu, uništila operacijama. Ponovo je povećala usta, i dorađivala lice filerima, a od njene nekadađnje lepote nema ni traga.

Deniz Ričards godinama je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Slavna plavuša bila je predmet snova i žena i muškaraca, koji su podjednako maštali o njoj, a brojne dame nosile su njene fotografije u ordinacije hirurga ne bi li ih učinili što više nalik na lepu glumicu.

Nažalost, dani kada je bila poznata po svojoj lepoti davno su iza nje, a poslednjih godina više se priča o njenim neuspelim plastičnim operacijama i turbulentnom privatnom životu.

Nažalost, Deniz je, kao i njene brojne koleginice imala problem da se pomiri sa starenjem, te je pomoć potražila u ordinacijama hirurga. Vremenom je njena zavisnost od operacija učinila njen lik neprepoznatljivim, a nove fotografije idu u prilog toj tvrdnji.

Čini se da su njena usta ponovo veća nego što su bila, a zbog svega su “pala” na ivicama formirajući takozvani “osmeh Džokera”. Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mogli su se pročitati i zabrinuti komentari fanova koji su najpre posumnjali da nešto nije u redu.

“O bože, šta je uradila sa licem”, “Ovo je za psihijatra, a ne plastičara”, “Ženo što se unakazi”, “Od onakve lepotice, šta ispade”… samo je delić koji se mogao pročitati.

Podsetimo, Deniz je karijeru započela kao model, a krajem 90-ih se probila u glumačkom svetu zahvaljujući ulogama u filmovima “Džejms Bond: Svet nije dovoljan” i “Divlje stvari”.

Kasnije je punila medijske stupce svojim turbulentnim brakom s glumcem Čarlijem Šinom s kojima ima dve ćerke Sem Šin (18) i Lolu Šin (14), ali i zbog učešća u rijalitiju “Domaćice iz visokog društva”.

Tada su i krenule priče da je uništila lice botoksom i ostalim tretmanima, iako je nekad bila jedna od najzanosnijih glumica.

“Ako ljudi malo bolje pogledaju, imam isti nos i iste usne. Ne koristim botoks ni filere”, rekla je jednom prilikom samouvereno, ali činjenica je da joj lice često izgleda natečeno, podbulo i “izmučeno”, pogotovo u poslednje vreme.

Read More