Duboki dekolte i provokativni prorezi: Hale Beri gazi šestu deceniju, ali grmi kako izgleda

Modnom revijom u Njujorku dizajner Majkl Kors predstavio je kolekciju za novu sezonu proleće/leto, a njegove novitete iz prvih redova gledala je slavna Hale Beri

Modnom revijom u Njujorku dizajner Majkl Kors predstavio je kolekciju za novu sezonu proleće/leto, a njegove novitete iz prvih redova gledala je slavna Hale Beri.

Poznata oskarovka na Korsovoj reviji pojavila se u društvu partnera, muzičara Van Hunta i ukrala je svu pažnju u zavodljivom crnom izdanju.

Zavidnu figuru u 57. godini holivudska zvezda istaknula je pripijenim modelom haljine pojačanim detaljem kožnog kaiša. S dubokim dekolteom i prorezima u donjem delu, ovu zavodljivu kreaciju s potpisom Korsa uparila je s parom nabranih čizama iznad kolena, a detalj proreza istaknut je i na rukavima.

Celokupno izdanje za uživanje u pogledu na novitete američkog dizajnera, glumica je zaokružila nakitom srebrnog sjaja, koji ove sezone slovi za veliki trend na modnoj sceni.

Uz poznatu oskarovku, na reviji Korsa pojavila se i Blejl Lajvli. Zvezda ‘Tračare’ pažnju je ukrala u svetlucavom kombinezonu inspiriranom ludim sedamdesetim.

Read More