Trening Sanje Marinković za savršen izgled: Nikad ga ne propušta, zahvaljujući njemu ima telo dvadesetogodišnjakinje

Sanja Marinković

Printscreen/Instagram/sanjamarinkovicofficial

Trening Sanje Marinković jedna je od tema koju pripadnice lepšeg pola i te kako pretražuju na Internetu.

Bez obzira kako se oseća popularna voditelja vežbanje ne propušta. Sanja redovno trenira i to četiri puta nedeljno, a u poslednje vreme najčešće praktikuje jogu, koja joj omogućava da pronađe unutrašnji mir i povrati pozitivnu energiju.

Veoma često trening Sanje Marinković, ili makar jedan njegov delić, osvane na Instagramu, pa su komentari više nego brojni.

Upravo tako bilo je i kada je voditeljka objavila snimak u kom je pokazala kako izvodi veoma zahtevnu vežbu. Svesna da je mnogima nemoguće da istu izvedu, voditeljka je u opisu napisala da je balans ključ svega.

– Većina je na našim prostorima sklona preteranom čekanju. Čekamo da neko otkrije naš talenat, čekamo da nam poslodavac poveća platu, čekamo da nam neko prvi priđe ili pošalje poruku. Čekamo da nam neko ulepša ili ispuni život. Da li nam nedostaje samopouzdanje, da li smo lenji ili imamo velika očekivanja?

Balans između duše i tela, želja i ciljeva, misli i osećanja su recept za uživanje. Nije lako! Ja za početak naučila da balansiram na dve joga kocke, za ostalo ima vremena – našalila se Sanja.

Ukoliko ste dovoljno hrabri, ali i motivisani, isprobajte ovu zahtevnu vežbu, koju Sanja Marinković izvodi sa lakoćom, pa tako i ispitajte svoje granice.

Read More