Svi ismevaju Kim Kardašijan: Napravila gaf usred lajv prenosa, mnogi se pitaju da li je namerno ili slučajno

Nakon pauze od društvenih mreža, rijaliti zvijezda Kim Kardašijan odlučila je da se uključi u lajv prenos na TIkToku, a društvo joj je pravila njena desetogodišnja ćerka te su se zajedno družile sa fanovima i odgovarale na njihova pitanja.

Nakon pauze od društvenih mreža, rijaliti zvezda Kim Kardašijan odlučila je da se uključi u lajv prenos na TIkToku, a društvo joj je pravila njena desetogodišnja ćerka te su se zajedno družile sa fanovima i odgovarale na njihova pitanja.

No, ovaj put je prenos postao mnogo uzbudljiviji nego što je očekivala, a sve zbog jedne zastave i njenog neobičnog objašnjenja. S obzirom na trenutni sukob na Bliskom istoku koji je u fokusu svetske javnosti, mnogi su gledaoci odlučili izraziti svoju solidarnost sa civilima zarobljenim u Gazi slanjem palestinske zastave.

Ključni trenutak dogodio se kad je njena desetogodišnja ćerka Nort primetila zastavu i znatiželjno upitala, “Kakva je to zastava?” Na što je Kim Kardašijian samouvereno odgovorila, “To je Brazil. Odatle je Nejmar, jer trenutno pričamo o fudbalskim stvarima.”

Ovaj neočekivani odgovor izazvao je popriličnu zbrku među obožavateljima, a snimak se tog trenutka munjevito proširio internetom.

Mnogi su ostali zaprepašćeni i postavili su pitanje je li Kim zaista zamenila dve zastave ili je to možda bila neka vrsta neobične šale ili taktike kako bi zaštitila svoju ćerku od teških tema poput sukoba na Bliskom istoku.

Reakcije su bile raznolike. Dok su neki ismejavali Kim Kardašijan zbog navodnog nepoznavanja svetskih zastava, drugi su sugerisali i da je možda s namerom dala netačan odgovor kako bi sačuvala svoje dete od saznanja o užasima rata.

Kim je ponovno uspela da privuče pažnju, ovoga puta zbog nečega potpuno neočekivanog. Bez obzira na sve, jedno je sigurno, a to je da njeni lajv prenosi nikada nisu dosadni i uvek podstaknu na razgovor između njenih brojnih obožavatelja.

Read More