Vera (74) za koju tvrde da nikada neće ostariti otkrila čime se hrani: Po dve nedelje jede samo ovu hranu i izgleda 30 godina mlađe

Vera Vang, za koju mnogi kažu da je “otkrila izvor mladosti”, tvrdi kako nije iz svoje ishrane izbacila “brzu hranu i votku”.

Jedem i burgere i picu i krofne i to ih jedem svaki dan, otprilike dve nedelje, a onda menja ishranu –  rekla je modna dizajnerka za Page Six na Gali u Njujorku.

Podsetimo, 2020. godine je ova modna ikona postala viralna zbog svog večno mladolikog izgleda nakon što je objavila fotografije na kojima, tada 70-godišnjakinja, nosi crni grudnjak i usku haljinu.

Vera (74) za koju tvrde da nikada neće ostariti otkrila čime se hrani: Po dve nedelje jede samo ovu hranu i izgleda 30 godina mlađe

Profimedia

 

Devojka je upravo otkazala pretplatu na starenje – jedna osoba je tada komentarisala ovu Verinu fotografiju, dok su se drugi šalili da “pije krv jednoroga” i tako održava mladoliki izgled.

Vera Vang rekla je da svoj izgled održava mladolikim jer “naporno radi na sebi”.

U suštini, radila sam ceo život, tako da je zapravo posao kriv za to – rekla je Wang i istakla kako misli da “rad održava pojedinca mladim i stimulisanim”.

Radim jako puno, odgajala sam dve kćeri. Mislim da je zauzetost najbolji protivotrov za dobro zdravlje – zaključila je.

Podsetimo, Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistkinja časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji bila je 16 godina, nakon čega je otišla na mesto glavne dizajnerke modne kuće Ralph Lauren. Na aveniji Madison je 1990. godine otvorila prvu prodavnicu svog brenda, a postala je jedna od najpoznatijih dizajnerki venčanica na svetu.

Read More