Ona je balkanska Megan Foks: Gde god se pojavi muškarci gledaju samo u nju, a sada je u preuskoj mini haljini napravila kolaps u saobraćaju

Gde god se pojavi, nastaje haos jer neodoljivo podseća na poznatu američku glumicu

Hrvatska akademska slikarka rodom iz Livna, Deniss Grgić, postala je popularna na društvenim mrežama zbog svog atraktivnog izgleda i velike sličnosti s holivudskom glumicom Megan Foks.

Deniss često objavljuje provokativne i zavodljive fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je pozirala u Vatikanu. Vozila je zeleni motor u plavoj kratkoj haljini i sandalama s visokom petom. Njena kosa je bila slobodno raspuštena ispod bijelo-zelene kacige.

Jedna od njenih fotografija privukla je posebnu pažnju pratilaca jer je podigla haljinu i pokazala zadnjicu na ulicama Vatikana.

I dok su mnogi hvalili njen izgled u komentarima, bilo je i onih kojima se provokativna fotografija nije svidela.

– Mišljenja sam da si malo preterala s obzirom na lokaciju, poručio joj je jedan od pratilaca, ali Deniss nije reagovala na negativne komentare.

Inače, Deniss se bavi i modelingom te je glumila u brojnim muzičkim spotovima. Tokom Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, privukla je pažnju svetskih fotografa dok je bila prisutna na tribinama.

Read More