Skinite sve fleke: Uklonite lako dečje žvrljotine pomoću proizvoda koji vam stoji na polici

Jedna iskusna mama je pokazala na koji način rešava gotovo sve probleme sa čišćenjem, a posebno žvrljotine koje deca prave po kući.

Da li ste znali da krema za sunčanje ima još upotreba, osim da vas zaštiti od sunca? Sada vam stoji negde na polici, a možete korisno da je upotrebite za skidanje fleka. Jedna mama je podelila na TikToku kako koristi kremu za sunčanje za čišćenje, uključujući i uklanjanje nalepnica.

@kimber.key

Reply to @shelbyowens32 spray sunscreen works, lotion sunscreen does not #parentinghacks #permanentmarker #removingpermanentmarker #sunscreen

♬ Holiday Upbeat Pop featuring ukulele, acoustic guitars. (Title : Party Bag) – Yuki Ishii

Ukoliko želite da skinete neku nalepnicu, a da izbegnete ostatke lepka, poslužite se kremom za sunčanje. Namažite malu količinu na nalepnicu i lagano je skidajte. Predmet će ostati čist, jer će se skinuti i lepak.

Drugi način na koji možete koristiti kremu je za uklanjanje markera i flomastera s raznih površina. Pokazala je da je tako uklonila ostatke markera kojim je dete ižvrljalo svoj krevetac. Tako možete skinuti i ostatke flomastera sa dečjih ruku posle crtanja.

Bonus video:

Read More