Za nju kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga

Bred Pit bio je u vezi sa slavnim lepoticama, ali ovaj raskid je posebno zaintrigirao javnost

Iako su Bred Pit i Anđelina Žoli glasili za najlepši holivudski par ikada, glumac je tokom devedesetih godina započeo vezu s glumicom koja je bila njegova velika ljubav, neki tvrde i najveća. Naime, pre 27 godina krenula je romansa s američkom glumicom Gvinet Paltrou. Iako je venčanje već bilo zakazano, Gvinet ga je otkazala u zadnji čas. 

Upoznali su se na snimanju filma “Sedam”, reditelja Dejvida Finčera. Pre nego što je film otišao u montažu, oni su bili u ljubavnom zanosu. Osim toga, par je bio divno prihvaćen u javnosti i publika ih je obožavala jer su se umorili od praćenja veza Kim Basindžer i Aleka Boldvina, kao i Demi Mur i Brusa Vilisa.  Dve godine kasnije, 1996., objavili su da su se verili. I dok se čekalo slavno venčanje, došlo je do zaokreta koji niko nije očekivao. Par nedelja pre planiranog venčanja par je objavio da odlaže brak ne otkrivajući razlog, ali uz napomenu da ih i dalje veže jaka ljubavna veza.

No, ipak su raskinuli deset meseci kasnije nakon putovanja u Pariz. Samo nekoliko godina nakon toga, kad je prvi put raskinula s Benom Aflekom, glumica je izjavila da je odustala od braka s Bradom jer je mislila da je mlada za tako veliki korak u životu.

Gvinet Paltrou

Profimedia

 

– Bila sam dete! Imala sam samo dvadeset dve kad smo se upoznali. Tek kad sam napunila četrdeset godina, shvatila sam koliko sam mlada i glupa bila u tim godinama. Nisam bila spremna, a on je jednostavno bio predobar za mene u tom trenutku – rekla je Gvinet.

Ono što je još zanimljivo kod njihove veze je što su tokom nje počeli da liče jedno na drugo. 

Gvinet je nedavno sve nasmejala komentarom upravo na tu temu. Naime, glumica je na Instagramu ostavila urnebesni komentar o Bredu kad se ponovo potegnula ova priča u kojoj se Bred Pit opisuje kao “čovek koji voli da izgleda isto kao i njegove devojke”, Gvinet je prokomentarisala “Ili mi baš želimo da izgledamo kao on.

Read More