Tate-mate zodijaka: Ova 3 muškarca važe za najbolje očeve, posvećeni su i puni ljubavi

Dobar otac danas nije hranilac porodice, već čovek koji aktivno učestvuje u vaspitanju svoje dece

Oni su posvećeni, puni ljubavi i znaju šta su prave vrednosti. Oni su najbolje tate horoskopa!

Koncept očinstva se promenio tokom poslednjih decenija, kako se rodni stereotipi revidiraju. Dobar otac danas nije hranilac porodice, već čovek koji aktivno učestvuje u vaspitanju svoje dece.

Tata i ćerka

Shutterstock

 

A, ako ste upravo u fazi kada procenjujete koliko je vaš partner „materijal“ za ulogu oca, možda nije zgoreg da konsultujete zvezde. Makar, zabave radi. S tim u vezi, sledeća tri znaka su idealna za ulogu oca.

Najbolje tate horoskopa

Jarac

Rođen da bude otac. Jarac uživa da daje dobar primer svojoj deci i uči ih vrednostima kao što su naporan rad, odgovornost i obrazovanje. Pritom, nudi im priliku da usvoje znanje i na kreativne, a ne samo konvencionalne načine. Svojoj deci želi da ponudi sve, ali istovremeno pokušava da održi ravnotežu, kako ih ne bi „pokvario”. Takođe ih uči da sami traže rešenje problema i da budu autonomni u skladu sa svojim godinama, navodi Lepota i Zdravlje.

Bik

Oni su među očevima koji najviše vole. Uz njega se deca osećaju sigurno i stabilno. Pokušava da ih nauči važnosti ljubavi prema porodici i zbližavanja njenih članova na kreativne načine. Strpljiv je, i iako je poznat po snažnoj ćudi, izbegava da podigne ton na njih, čak i kada se muči da postavi neke granice. Toliko je odan svojoj deci da ne sumnjaju da će ga uvek imati pored sebe.

Blizanci

Nastoji da svoju decu nauči praktično važnosti fizičkog i mentalnog zdravlja, upoznajući ih od malih nogu sa navikama zdravog, uravnoteženog načina života, uz hranljive grickalice i mnoge sportske mogućnosti. On nastoji da im prenese sve što zna, jer smatra da je njihova duhovna kultivacija, ako ne i više, važnija od njihovog glatkog fizičkog razvoja.

Bonus video:

Read More