Preti joj zatvor: Žena Kanjea Vesta prošetala bez donjeg veša u prozirnim čarapama, prolaznici je šokirano posmatrali

Bjanka Senzori poznata je po svojim bizarnim i prilično golišavim kombinacijama, a ovaj put bi zbog jednog takvog izdanja mogla čak u zatvor.

Naime, supruga Kanjea Vesta mogla bi da se suoči sa zatvorskom kaznom i pozamašnom novčanom kaznom nakon što se u Parizu prošetala u prozirnim čarapama bez donjeg veša. Paparaci su je uhvatili tokom kupovine.

29-godišnja manekenka svoj odvažni izgled upotpunila je plavom uskom majicom, bundom i visokim potpeticama, a kratku kosu je zalizala unazad.

Kanje je bio konzervativnije obučen u crni kaput i pantalone. Nakon kupovine, par je viđen kako izlazi iz dizajnerske radnje i ulazi u automobil koji ih je čekao, a obožavatelji su napolju tražili fotografije i autograme.

Prema krivičnom zakonu “namerno seksualno iskazivanje pred očima drugih na mestu dostupnom javnosti kažnjivo je jednom godinom zatvora i novčanom kaznom”.

BREAKING:

Kanye West wife, Bianca Censori could face prison or a fine of 15k Euros after she stepped out in tights (and underwear-free) that explicitly revealed her våg¡na, in Paris last night pic.twitter.com/sgWQ8XHEHQ — Prince(X) (@Prince85X) February 28, 2024

Kazna iznosi oko 15.000 eura. Golotinja sama po sebi nije ekvivalentna nepristojnosti, dodaje se u zakonu.

BONUS VDIEO:

Read More