Bolna osveta: Pred gostima na venčanju je pročitala verenikove poruke sa ljubavnicom, usledio je totalni haos

Dva dana pre venčanja, dok sam završavala narudžbine za proslavu, na telefonu svog verenika naišla sam na kontakt pod imenom “Sunce”

Ispovest ove devojke o tome kako je otkrila prevaru i izdaju svog verenika uzdrmala je mnoge. Dva dana pred venčanje je shvatila da je bila namagarčena i a zapravo uopšte nije poznavala svog partnera.

Započela je svoju ispovest za Brightside o prekidu veridbe gde je objasnila da ima 28 godina i ovaj vikend trebala sam se udati za svog verenika Toma (30). Bili smo zajedno pet godina, a već tri godine živeli smo zajedno, sve je izgledalo savršeno.

Ovo je njena ispovest:

Tada, dva dana pre venčanja, dok sam završavala narudžbine za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na kontakt pod nazivom “Sunce”. Osećala sam mučninu dok sam ga otvarala. 

Unutra su bile poruke koje je razmenjivao sa misterioznom Sarom koje su bile prepune izjava ljubavi. Bile su otprije nekoliko meseci, a u njima su pričali o ručkovima i kasnonoćnim sastancima. Uopšte nisu spominjali mene i našu vezu. Ipak, on je u jednoj poruci spomenuo našu vezu, a zbog te poruke počela sam da se tresem.

– Dušo, tvoje telo je očaravajuće. Poželjnija si od svih koje poznajem i ne mogu dočekati ponovo da te vidim. Ti mi nisi samo prolazna avantura. Ti si neko s kime mogu biti potpuno svoj, za razliku od moje verenice koja me ne razume kao ti.

Kada mu je pokazala dokaze, Tom se “slomio”. Pokušao je to predstaviti kao emocionalni izduvni ventil, bezopasni flert. Njegova izdaja bila je sveža, ali reči su bile te koje su pekle. Zbog svega toga, tada i tamo donela sam odluku koja će sve promeniti. 

Došao je dan venčanja

Došao je dan venčanja. U beloj venčanici krenula sam prema njemu. On me čekao kod oltara, s nervoznim osmehom na licu. Kada sam stigla do njega, rekli su nam da možemo pročitati svoje zavete.

Umesto toga, duboko sam udahnula, osećajući težinu njegovih poruka u svom džepu. 

Mlada

Shutterstock

 

– Tom – započela sam iznenađujuće sigurnim glasom – planirali smo da razmenimo zavete danas, obećanja o izgradnji zajedničke budućnosti. Ali iskrenost je temelj svakog odnosa, a u našem je nešto grozno trulo – rekla sam. 

Rukom koja je drhtala izvukla sam telefon iz džepa i suočila se sa zatečenim gostima.

– Ovo su poruke iz tvog telefona Tome. Poruke koje si razmenjivao sa ženom koja se zove Sara poslednjih meseci – rekla sam emotivno.

Teška i zaglušujuća tišina spustila se u prostoriju. Tada sam počela da čitam. Čitala sam o ukradenim trenucima, njihovim tajnama i načinu na koji ga je Sara razumela bolje nego bih ja to ikada mogla. Sa svakom porukom koju sam pročitala još je malo boje nestalo sa Tomovog lica. 

Kada sam završila nastao je haos. Svi su optuživali Toma, a Sarah,za koju sam kasnije čula da je bila na ceremoniji, pobegla je prema izlazu. Toma su njegovi roditelji gledali sa izrazom gađenja i razočarenja. Naravno, odmah smo otkazali celu proslavu. 

Svi su stali na moju stranu i svi mi govore da sam snažna i hrabra zbog toga što sam napravila.

BONUS VIDEO:

Read More