Trudna bukvalno više od 10 godina: Rodila je 13 dece, 14-o je na putu, ovo je njena priča!

Par se venčao i odmah počeo da radi na proširenju porodice. Redom su stizali mališani, koji su svi dobili imena istog početnog slova

Kortni i Kris Rodžers želeli su veliku porodicu otkad su se upoznali. Danas žive sa 13 dece na farmi, čekaju 14. i planiraju  da dobiju još jedno!

Tokom čitavog braka, Kortni nije bila u drugom stanju manje od godinu dana! Par se venčao i odmah počeo da radi na proširenju porodice. Redom su stizali mališani, koji su svi dobili imena istog početnog slova. Klint (14), Klej (12), Kejd (11), Kali (10), Keš (9), osmogodišnji blizanci Kolt i Kejs, Kelejna (6), Kejdi (5), Korali (4) i Keris (3) Kloi i Keli (2 ) i beba koja ima šest meseci.

“Kontracepcij nikada nisam koristila. Nemam neka posebna verska ubeđenja, jednostavno mi se ne dopada ideja da popijem takvu tabletu”, rekla je Kortni (36).

Njen suprug Kris ima posao, dok Kortni brine o deci na njihovoj farmi od 12 hektara. Mesečno troše 1.200 dolara, odnosno skoro 120.000 dinara, na hranu, i moraju da decu “razvoze” kombijem sa 15 sedišta. Ne planiraju da se zaustave na 12 dece i žele još troje, namanje!

Mališani nose odeću i obuću starije braće i sestara, ne idu u školu već ih Kortni podučava kod kuće…

Njen suprug Kris ima posao, dok Kortni brine o deci na njihovoj farmi od 12 hektara. Mesečno troše 1.200 dolara, odnosno skoro 120.000 dinara, na hranu, i moraju da decu „razvoze“ kombijem sa 15 sedišta. Ne planiraju da se zaustave na 12 dece i žele još troje, namanje!

Mališani nose odeću i obuću starije braće i sestara, ne idu u školu već ih Kortni podučava kod kuće.

„I mi smo bili školovani kod kuće, i to je bolje nego da šaljem decu u školu. Ovako mogu svakome od njih da posvetim pažnju“, rekla je Kortni i dodala da je ljudi često gledaju ispod oka zbog veoma velike porodice i načina na koji odgaja decu.

„Obično me to pitaju oni koji šalju decu u školu. Ne mogu da shvatim njihova pitanja, jer se svojom decom bavim doslovno 24 sata dnevno“, rekla je ova ponosna mama.

Read More