Megan Foks potezom iznenadila sve: Pojavila se na rođendanu bivšeg verenika, da li je pomirenje na pomolu?

Megan Foks prisustvovala je rođendanu svog bivšeg verenika. Zvezda „Transformersa” primećena je na na fotografijama sa zabave koje je u sredu podelio Mašin Gan Keli, koji je u ponedeljak napunio 34 godine.

Megan je čučnula pored Kelija dok je sedeo na zemlji u crnim pantalonama i bebi plavoj majici. Prisustvovala je muzičarevom rođendanu nešto više od mesec dana nakon što je priznala da su ranije raskinuli veridbu.

Iako je odbila da iznese detalje o tome zašto su se rastali, ona je potvrdila da veruje da je on i dalje njena „blizanačka duša“ i da će „za njega uvek biti veza bez obzira na sve“.

„Uvek ću nekako biti povezana sa njim. Osim toga, ne želim da objašnjavam.”, dodala je Megan.

Keli i Foks su počeli da se zabavljaju 2020. nakon što su se upoznali na snimanju njihovog filma „Midnight In The Svitchgrass“.

Nakon što su izašli u javnost sa svojom romansom, Mašin Gan Keli tvrdio je da „nije znao šta je ljubav“ dok nije upoznao Megan

Par je najavio veridbu u januaru 2022. godine, ali je do maja 2023. objavljeno je da prave pauzu od planiranja venčanja kako bi radili na svojoj vezi.

BONUS VIDEO:

Read More