Stjuardesa otkrila PRAVO LICE DŽEJ LO: Evo kako se pevačica PONAŠALA PREMA POSADI u avionu – nakon sletanja SVIMA POKIDALA ŽIVCE!

Veliki buru podigao je snimak kako pljuje žvaku u ruku asistentkinje na filmskom setu, a na Tiktoku vlada trend koji bi se mogao okarakterisati “pokazati pravo lice Džej Lo”, pa ljudi koji su se sretali sa njom otkrivaju njeno pravo lice.

Grčka stjuardesa koja se na Tiktoku predstavlja pod imenom miss_eirini opisala je šta se dešavalo tokom leta Los Anđeles – Dubai gde je među putnicima bila Dženifer Lopez i šta se desilo nakon sletanja, pa je situacija kulminirala.

Džej Lo se u najmanju ruku ponašala neobnično u avionu.

“Pitali smo se šta se dešava. Rekli su nam: ‘Ona je čudna, ne želi ni da je pogledamo, ne želi da razgovaramo sa njom, ne želi čak ni da je pitamo šta želi da jede i bilo kakvu komunikaciju, komuniciramo sa njenom asistentkinjom'”, ispričala je na početku stjuardesa iz Grčke.

Pomislila je tako je to na takvim letovima, pa se nastavilo dalje. Ali nije bilo kraja problemima nakon dolaska u Dubai posle 16 sati leta. Džej Lo nije želela da izađe iz aviona i tako sat i po.

“Kada smo pitali ostale članove posade zašto je došlo do ovog kašnjenja, rekli su nam: ‘Dženifer Lopez se presvlačila i ponovno presvlačila, nije se osećala spremnom da siđe. I sve to vreme nije progovorila, a posada ju je samo čekala, nije im se čak ni obratila, presvlačila se kao da je kod kuće, pre svega, to nije privatni avion, a drugo, da je to učinio bilo koji drugi putnik, pozvali bismo obezbeđenje i policiju!'”, piše protothema.gr.

Dženifer Lopez je nedavno bila na održanoj Met Gali 2024. u Njujorku i napravila pravi bum. Međutim, bila je gruba prema novinarki koja ju je, dok je hodala stepenicama Metropoliten muzeja, pitala čiju kreaciju nosi. “Schiaparelli”, rekla je pevačica i samo nastavila dalje. Mnogi je osuđuju, ali neki kažu da se tako ponela zbog neudobne haljine kojoj je posvetila svu pažnju.

Na mrežama mnogi brane Džej Lo, pa kažu da nije uobražean i surova, ali tu je i druga strana koja tvrdi sasvim drugačije.

Read More