Devojka je jače zevnula, a onda je počela agonija! Lekari su rekli da ništa slično nisu videli (VIDEO)

Influenserka Džena Sinatra (21) iz Nju Džerzija je tako snažno zevala da joj se vilica momentalno “zaključala”, ostavivši je sa širom otvorenim ustima.

Devojka je ovu nesreću doživela samo nekoliko dana pre svog rođendana, a ceo slučaj je objavila na svom TikTok-u.

Osoblje bolnice je potvrdilo da je jako zevanje krivac za ovaj njen problem, a jedan od je rekao kako ništa slično ranije nije video, prenosi TheSun.

Tokom četiri sata, Dženi je pregledana vilica i urađen rendgenski snimak, sve vreme se kikotajući od bolova, dok joj je pljuvačka curila iz širom otvorenih usta.

Lekari su joj zatim dali miorelaksante, pre nego što su joj ručno vratili vilicu u uobičajeni položaj.

Ona je objavila i snimak nakon intervencije, kada je bila umotana u zavoje, a pritom je otkrila da su je doktori upozorili da bi ovako nešto moglo i da joj se ponovi. 

Naravno, komentari su odmah počeli da se nižu, a jedan od gledaoca je napisao:

– Novi strah je otključan

– Oh, ovo mi se desilo jednom dok sam zevao i tako sam se uspaničio da sam ga vratio na mesto.

– Kad zevnem, dobijem začepljenu vilicu, to traje samo nekoliko sekundi, ali živim u stalnom strahu da mi mišići jednostavno neće vratiti vilicu – napisao je drugi.

Dr Entoni Jan, plastični hirurg iz Mičigena, opisao je Dženinu nesreću sa vilicom kao “otvorenu bravu, gde je vaša vilica bukvalno zaglavljena otvorena”.

“Ovo je veoma retko, ali kada se desi, uklavnom je to kada neko jako zevne. Jedan od glavnih uzroka ovoga je dislokacija vilice i obično se leči opuštanjem, praćenim ručnim podešavanjem.”

Read More