Nemoj da plačeš: Dženifer Garner u panici pred ćerkinu maturu, nije znala šta je snašlo, roditelji će razumeti!

Garnerova je podelila video snimak iz aviona, izražavajući svoju uznemirenost i odlučnost da stigne na ceremoniju

Dženifer

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Garner je doživela talas gorko-slatkih emocija jer je njena ćerka Vajolet (18) nedavno završila srednju školu. Iako je prekretnica razlog ogromnog ponosa, ona je takođe donela dašak melanholije u njeno srce.

Dana 20. maja, zvezda poznata po svojoj kultnoj ulozi u „Danas 13, sutra 30” podelila je svoja osećanja sa svojim pratiocima na Instagramu. „Reci mi da imaš diplomca, a da mi ne kažeš da imaš diplomca“, dodala je, „blagoslovite naša srca”. Sa objavom su se poistovetili mnogi roditelji koji su se suočili sa sličnim tranzicijama.

Prateće fotografije su prenele dubinu njenih emocija. Jedna dirljiva slika prikazuje Garnerovu u publici kako aplaudira maturantima dok joj suze teku niz lice. Još jedan snimak je uhvatio kako briše suze u kampusu na otvorenom.

Glumica (52) je zamalo propustila ovaj ključni trenutak. Garnerova je podelila video snimak iz aviona, izražavajući svoju uznemirenost i odlučnost da stigne na ceremoniju. „Kako ćemo uspeti? Šta ćemo da radimo?” uzviknula je.

Garnerino putovanje kroz majčinstvo oduvek je bilo u očima javnosti, jer deli troje dece sa svojim bivšim mužem, glumcem Benom Aflekom.

Dženifer

@broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Pored Vajolet, oni su roditelji i Fina (15) i Semjuela (12). Uprkos njihovoj razdvojenosti, Garnerova i Aflek sarađuju tokom roditeljstva, dajući prednost dobrobiti svoje dece.

Ben Aflek je pružio značajnu podršku Dženifer Garner

Ben Aflek je preko potreban sistem podrške Dženifer Garner u poslednjih mesec dana. Garnerova je nedavno izgubila oca Vilijama, koji je imao 85 godina. Prema Entertainment Tonight, izvor je obavestio „on ju je proveravao i uverio se da zna da je tu za nju od kada je njen tata preminuo. To je bio deda dece, a Ben i on su se uvek slagali“, rekao je insajder. ,,Smatrao ga je porodicom i uvek će ga smatrati.” 

Bonus video:

Read More