Oglasio se muž princeze Ane: Evo šta je rekao o njenom zdravstvenom stanju i kako teče oporavak

Kako su ranije izvestili britanski mediji, princeza Ana je doživela nezgodu kada je na svom imanju pretrpela udarac od konja.

Muž princeze Ane (73) , Timoti Lorens, oglasio se o njenom stanju kako prenosi Hello! magazin.

“Ona je dobro, oporavlja se, hvala. Oboje smo duboko zahvalni medicinskom timu i bolničkom osoblju na njihovoj stručnoj nezi te hitnim službama koje su bile tako divne na mestu događaja”, ispričao je.

– Oboje smo dirnuti ljubaznim porukama koje smo primili od toliko ljudi. To nam mnogo znači – dodao je.

Kako su ranije sapštili britanski mediji, princeza Ana nastradala je na svom imanju Gatcombe Park u Gloučesteru te je pretrpela udarac u glavu, glavom ili nogom konja.

Nakon nesretne situacije, odmah su joj pružili pomoć te je odveli u bolnicu. Bila je budna i pri svesti, no zbog udarca u glavu ne seća se šta se tačno dogodilo. Zasad je poznato samo da su u trenutku nesreće u blizini bili konji, a, prema njenom medicinskom timu, povrede bi mogle biti od udara.

– Kralj je o svemu obavešten – stoji u saopštenju Bakingemske palate.

To je još jedan u nizu zdravstvenih poteškoća s kojima se kraljevska porodica susreće poslednjih meseci. Kralju Čarlsu (75) dijagnostikovan je rak, kao i princezi Kejt Midlotn, koja se tek nedavno prvi put pojavila u javnosti nakon Božića. 

Bonus video:

Read More