Obe ruke će biti angažovane! Influenserka pokazala kako da dovete ženu do INTENZIVNOG vrhunca (VIDEO)

Australijka Tejla Dejvis, nudi najbolji savet kako da ženu učinite ‘srećnom’ u spavaćoj sobi, i mnogi njeni pratioci brzo su se složili.

Tejla je podelila svoj omiljeni savet za muškarce kako bi partnerke doveli do vrhunskog orgazma. Tvrdi da će muškarci stavljanjem jedne ruke na donji deo stomaka žene uz lagani pritisak i ako prstima druge ruke, koji su u njoj, s pokretom koji pokazuje “dođi ovamo”, moći da dovedu ženu do eksplozivnog vrhunca.

– Ako pokušavate zadovoljiti devojku u spavaćoj sobi, jednu ruku stavite na njen donji deo stomaka. Dakle, pritiskaš jednom rukom, a koristiš drugu da napraviš pokret pomeranjem prsta unutar va*ine koji pokazuje ‘dođi ovamo’. Ne znam koliko mogu biti slikovita, ali ćete osećati  kako mekani deo postaje veći, a onda – eksplozija. Takođe sam otkrila da stavljanje jastuka ispod sebe da poduprete kukove stvarno pomaže. Zato pokušajte. Srećno – savetuje Tejla u videu, koji je skupio više od 1.5 miliona lajkova.

Jedna pratiteljka se odmah složila s njom..

– Moram da radim s jastukom jer imam problema s leđima, ali to 100% poboljšava stvari – dodao je neko.

Međutim, nisu se svi složili s metodom i naglasili da svaka žena ima nešto drugačije što joj se sviđa, pa je važno slušati svog partnera.

Read More