Koja KARMIČKA SRODNA DUŠA je povezana sa vašim horoskopskim znakom!?

Karmički partner je katalizator, onaj koji često izaziva snažne promene, ne zato što je za vas dugoročno zdrava srodna duša, već zato što često naučite da postavljate granice i rastete u svojoj ljubavi prema sebi, tako što ćete se odvojiti od njih i birati sebe prvo. Za razliku od zdravih srodnih duša, karmičke veze obično su obeležene haosom, jer obično postoje nedovršeni energetski poslovi iz prošlih života, koje rešavate kroz vezu. Evo znaka koji će najverovatnije biti vaša karmička srodna duša, na osnovu vašeg zodijaka.

Ovan 

Vaša karmička srodna duša je verovatno Rak. Tamo gde ste vi smeli i drski, Rak je emocionalno buran. Karmički partner Rak će izvući ono najgore u vama, izazivajući vas da se suočite sa svojim emocijama, a da ih ne krijete ispod vaše potrebe za kontrolom. Dugoročno gledano, oboje se suočavate sa dubokim nekompatibilnostima, koje otežavaju komunikaciju, čineći ovu toksičnu vezu, koju je često bolje ostaviti u prošlosti.

Bik

Bik, vaš karmički partner je Blizanci. I vi i Blizanci volite senzualnost i prepuštanje, što u početku može stvoriti duboku hemiju između vas dvoje. Međutim, veza može naići na mnoge prepreke kada je u pitanju lojalnost. Oboma bi trebalo duboko poverenje jedno u drugo da biste preživeli. Obično završite u stabilnijim odnosima sa zdravim srodnim dušama, koje su vama lično više osnažene.

Blizanci

Blizanci, vaš karmički partner je Riba. Vaša višeznačnost jednostavno nije u skladu sa Ribom, koja želi da se vaša pažnja usmeri na njih. Karmičar u Ribama obično će vas povući, ali će vas ostaviti pod hladnim tušem kada je u pitanju traženje slobode. Na kraju, morate se odvojiti od svog karmičkog partnera da biste sledili svoju pravu sudbinu, a da vas ništa ne sputava.

Rak

Rak, vaš karmički partner je obično Lav. Društvena ekstrovertnost Lava može suprotstaviti vašem emocionalnom očaju i izazvati vas da zauzmete optimističniji pogled na život, omogućavajući veći lični rast i uravnoteženiju perspektivu. Međutim, vaše suprotne prirode često stvaraju previše sukoba da bi bili održivi dugoročno.

Lav

Vaš karmički partner će verovatno biti Škorpija. Škorpija će iskopati svu vašu tamu, dajući vam uvid u sve što krijete iza svoje vesele maske. Kada se dotaknete emocija koje ste tako dugo zakopavali, gledaćete kako vaše manifestacije naglo rastu. Istovremeno, takav haotičan odnos obično nije stabilan na duži rok. Škorpija će biti moćan katalizator za rađanje vaših želja, ali zdravija srodna duša će ih često slediti.

Devica

Vaš karmički partner može doći u obliku Vodolije. Karmički partneri Vodolije ponekad se mogu ponašati hladno i povučeno, što može izazvati vašu anksioznu prirodu i potrebu da kontrolišete i mikroupravljate stvarima. Obično takva veza više liči na upravljanje poslom nego na vezu i na kraju tražite zdravije srodne duše, koje vam mogu dati vremena i energije koje zaslužujete.

Vaga

Vaš karmički partner će verovatno biti Strelac. Žudnja za lutanjem i slobodoljubiva priroda Strelca vas privlače, ali često mogu izazvati probleme ljubomore i nedovoljno osećanja. Takva karmika vas inspiriše da se duboko zadubite u osećaj sopstvene vrednosti u ovom životu i stvorite samopouzdanje da nastavite sa zdravijim odnosima u kojima se osećate sigurnije.

Ilustracija Foto: Look Studio/Shutterstock

Škorpija

Vaš karmički partner dolazi u obliku Vage. Sposobnost Vage da iznese sve vaše najgore nesigurnosti može izazvati duboke promene i transformaciju dok radite ka svojim ciljevima. Dugoročno, međutim, vezi može nedostajati stabilna osnova.

Strelac

Vaš karmički partner će verovatno biti Bik. Vi i Bik ćete deliti žarku se*sualnu hemiju koja se često čini zabranjenom zbog toga koliko je intenzivna i puna ekstaze. Ali istina je da, uprkos vašoj uzajamnoj privlačnosti, karmički partner Bik ne može da vas emocionalno ispuni, već iznosi na površinu sve vaše rane napuštanja. Često ćete naći zdraviju srodnu dušu u nekome ko se obavezuje da vas neguje na sve prave načine.

Jarac

Vaš karmički partner može doći u obliku Ovna. Koketna priroda Ovna izneće traume iz prošlosti iz veza koje još uvek morate da izlečite. Dok rešavate ove rane, primetićete da gravitirate prema zdravijim srodnim dušama, koje pokazuju svoju posvećenost vama na stabilnije načine.

Vodolija

Vaš karmički partner će verovatno biti Devica. Devica će vam u početku biti privlačna, jer izgleda da delite slične vrednosti i poglede na život. Oni se uklapaju u „sliku“ koju želite da bude vaš svet. Ali važno je da uočite razliku između nekoga ko je zaista pravi za vas i nekoga za koga mislite da bi trebalo da bude pravi za vas. Karmička Devica će vas izazvati da vidite dalje od onoga što mislite da bi trebalo da želite i iskoristite svoje istinske želje.

Ribe

Vaš karmički partner može doći u obliku Jarca. Karmički partner Jarac obično zahteva savršenstvo od vas, a vi možete da se nađete kako skačete kroz obruče i pomerate stubove samo da biste im ugodili. Pronađite prihvatanje, odobrenje i samopotvrđivanje iznutra i bićete bliže pronalaženju istinski zdrave srodne duše koja vas podržava.

Read More