KOJE BOJE TREBA DA BUDE VAŠ NOVČANIK PREMA HOROSKOPU? Tako da u njemu uvek ima novca koliko želite

Horoskopodređuje i to koja boja novčanika bi mogla da vam donese novac. Da biste privukli sreću i bogatstvo, sva sredstva su dobra. Koje boje treba da bude vaš novčanik prema vašem horoskopskom znaku? Možda je boja samo jedna od karakteristika objekta i utiče samo na estetsku percepciju. Ali astrolozi i stručnjaci za feng šui sigurni su da nije sve tako jednostavno. Prava boja novčanika može uplašiti ili, obrnuto, privući sreću, sreću i bogatstvo. Na primer, boja novčanika je veoma važna sa stanovišta finansijskog blagostanja. I svaki horoskopski znak ima svoje.

Ovan

Planeta zaštitnik Ovna je Mars. Stoga je sasvim logično da crvena boja donosi sreću predstavnicima ovog znaka. I ne samo novčanik, crvena može biti i maramica, navlaka za mobilni telefon ili laptop ili navlaka za pasoš.

Koje druge boje su pogodne: bela, roze, limun-žuta.

Koje boje treba izbegavati: crna, plava i zelena.

Bik

Bik je zemljani znak i njime vlada Venera. Srećna boja mu je zelena. Pored novčanika, nabavite zelenu olovku, slušalice ili drugi dodatak.

Koje druge boje su pogodne: roze, bele.

Koje boje treba izbegavati: žuta.

Blizanci

Blizanci su veoma živahni, lako se prilagođavaju novim uslovima, prozračni su i društveni. Njihova planeta je Merkur i ona diktira svoju idealnu boju: žutu. Pored novčanika, sa sobom bi trebalo da nosite i nešto žuto, kao što je maramu ili držač za vizit-karte.

Koje druge boje su pogodne: zelena, roze, bela.

Koje boje treba izbegavati: plava, ljubičasta.

Rak

Veruje se da zaštitnik Rakova nije planeta Sunčevog sistema već Mesec. Njihove srećne boje su bela i crvena. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na ove boje pri izboru garderobe. Zahvaljujući njima, Rakovi će se osećati energičnije.

Koje druge boje su pogodne: žuta.

Koje boje izbegavati: zelena i njene nijanse.

Lav

Vladajuća planeta uopšte nije planeta. Sunce je zaštitnik Lava. Ono budi život, baš kao i sami Lavovi. Zbog toga se svetle nijanse narandžaste i žute smatraju srećnim bojama za predstavnike ovog horoskopskog znaka.

Koje druge boje su pogodne: zlato.

Koje boje treba izbegavati: nijanse plave.

Devica

Devicom vlada Merkur – to je znak dualnosti prirode ovog znaka. Device su pedantne i pametne. Plavi novčanik će pomoći da se u potpunosti realizuju ove kvalitete.

Koje druge boje su pogodne: svetloplava.

Koje boje treba izbegavati: zelena, svetložuta, bela, crvena.

Vaga

Vage mogu biti stroge, ali takođe imaju istančan osećaj za pravdu. Snažno unutrašnje jezgro i istovremeno ljubav prema svemu lepom – za to je zaslužan zaštitnik Vage, planeta Venera. Ona diktira srećne boje za Vagu: belu, zelenu i svetloplavu.

Koje druge boje su pogodne: krem i bela.

Koje boje izbegavati: crna, siva, ljubičasta, bordo.

Škorpija

Ovim strastvenim znakom vlada Mars. Dakle, ne morate dugo da pogađate boju – ona je crvena.

Koje druge boje su pogodne: bela, čokoladna, narandžasta, plava.

Koje boje treba izbegavati: zelena, bledožuta.

Strelac

Zaštitnik Strelca Jupiter daje energiju predstavnicima ovog znaka. Njihove srećne boje su energične kao i oni sami: tamnožuta i narandžasta.

Koje druge boje bi bile prikladne: krem i zelena.

Koje boje izbegavati: ljubičasta, kaki.

Jarac

Pokrovitelj Jarčeva je sumorni Saturn. Zahvaljujući njegovom uticaju, oni su tako uzdržani, smireni, sabrani, vredni i strpljivi. Jarac je zemljani znak. Stoga, kaki i braon mu donose sreću.

Koje druge boje su pogodne: zelena, plava, crna i siva.

Koje boje izbegavati: zlatna, crvena.

Vodolija

Vodolije su prijateljski raspoloženi i istovremeno nezavisni ljudi. Njima, kao i Jarčevima, pokrovitelj Saturn. Ali prozračna priroda znaka čini svoja prilagođavanja izboru boje. Svetloplava će doneti sreću Vodoliji.

Koje druge boje bi bile prikladne: ljubičasta, crvena i narandžasta.

Koje boje treba izbegavati: braon, crna, siva.

Ribe

Kreatori, sanjari – to je sve o Ribama. Znak je pod pokroviteljstvom Jupitera, pružajući mu dvostruku prirodu. Narandžasta boja će vam pomoći da izbegnete melanholiju i uhvatite sreću.

Koje druge boje bi bile prikladne: žuta, roze i zelena.

Koje boje treba izbegavati: tamnocrvena, crna, ljubičasta.

Read More