Milica Pavlović otkrila na čemu je najzahvalnija, na šta je najponosnija, ali i šta joj smeta! "To je bila negde dedina i babina želja…"

Kako bolje da provedete vrelu letnju noć u Beogradu, nego na nastupu Milice Pavlović, a pre nego što je izašla na binu, sa pevačicom smo popričali o raznim temema.

Najviše pažnje privukla nam je priča o njenom rodnom mestu, Donjem Bunibrodu, o kom govori često, a sada nam je otkrila i zašto!

– Nema cenu kad ja uberem svoju šljivu, svoju jabuku, svoju kajsiju, kad pojedem, sednem, popijem kafu na miru, kada prođu moji meštani. Evo, komšinica mi je napravila pitu zeljanicu, kod nas se tako kaže. Zajedno smo pojele, popile kaficu kod mene u dvorištu. Nekako, jug Srbije nije izgubio tu neku suštinu, da kažem, našeg naroda, kaže pevačica i dodaje:

– Zaista, najzahvalnija sam, eto, ako mogu da kažem, univerzumu, Bogu, što se tako namestilo da odrastam na selu, jer to nema cenu, verujte.

Kako već godinama živi u Beogradu, pitali smo je i na šta je najviše ponosna, a šta joj smeta?

– Uzela sam stan u izgradnji, lagano sam ga otplaćivala. Nisam žurila ni sa useljenjem, ni sa kupovinom nameštaja. Sve je nekako dolazilo onako po gradaciji, kako treba. I bila sam najsrećnija na svetu kada sam uzela ključ u svoje ruke, jer to je bila negde dedina i babina želja da dožive da njihova unuka ima krov nad glavom, objašnjava Milica.

A šta je to što joj smeta, pogledajte u nastavku:

Read More