Kako ne gubiti vreme sa POGREŠNIM partnerom? Jedno pitanje će otkriti da li je muškarac materijal za ozbiljnu VEZU

Zanimljiv način da se to uradi pronašla je Izabela Dufi iz Majamija na Floridi, koja je podelila savet na svom TikTok-u

Ono što je rekla postalo je hit, a sa njom su se složile i mnoge druge žene. Šta je tačno izazvalo ovu reakciju?

Izabela je postala viralna na TikTok-u tako što je podelila jednostavan, ali konkretan savet sa svojim pratiocima. Može biti od koristi svakoj ženi koja sumnja da li treba da stupi u vezu sa osobom koja joj je upravo zapela za oko. Ovo je ekspresan način da se utvrdi da li je muškarac prikladan za partnera.

Koje je ključno pitanje koje treba sebi postaviti pre nego što uđete u novu vezu?

Tiktokerka je u jednom od svojih video snimaka otkrila da ima efikasan patent da se spasi od gubljenja vremena i energije na pogrešne momke pre nego što uđe u intimnu vezu. Sudeći po oduševljenim komentarima, njen savet je impresionirao mnoge devojke i žene.

Izabela objašnjava da žene treba da razmišljaju o potencijalnom partneru kao o sinu. Ona naglašava da treba sebi postaviti sledeće pitanje: „Da je ovo moj sin, a ja njegova majka i vaspitala ga, da li bih bila ponosna na to ko je on i kakav je njegov karakter?“ Kakva osećanja će pratiti ovu ulogu, da li će to biti ponos, tačnije sramota ili razočaranje, postaće nagoveštaj da li ima smisla da se bolje upoznamo.

Ako se zaključak pokaže da nije baš optimističan, to znači da je bolje ne mešati se. Prema Izabeli, nema smisla graditi vezu sa tipom kojeg bismo se kao majka mogle stideti. Ona je dodala da je ovo najjednostavniji i najbolji savet koji možete dati drugim ženama.

U komentarima ispod videa mnogi su oduševljeno govorili o Izabelinom savetu.

BONUS VIDEO

Read More