Još jedna Šakirina OSVETA? Priča se da će Pikeu zagorčati poseban dan, evo šta je planirala

Šakira sprema specijalan poklon za rođendan svog bivšeg dečka Žerara Pikea.

Šakira (45) još nije spremna da oprosti i zaboravi Žeraru Pikeu (35) što je prevario sa 23-godišnjom studentkinjom Klarom Čija Martom.

Priča se da pevačica sprema još jednu osvetu fudbaleru, a ovoga puta inspirisala ju je Majli Sajrus, koja je bivšem suprugu Lijamu Hemsvortu “servirala” pesmu “Cveće” za njegov 33. rođendan 13. januara. Kako piše španska Marka, Šakira planira da novu pesmu objavi 2. februara, kada Džerard slavi 36, a ona 46. Naime, bivši par slavi rođendan istog dana.

Ispostavilo se kao pun pogodak za pevačicu kada je pre dve nedelje objavila pesmu’BZRP Music Sessions #53′, koja do sada ima 220 miliona pregleda. „Izvini, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim još jedno razočaranje. Toliko dugo si se pretvarao da si šampion, a kada si mi bio potreban, dao si mi najgoru verziju tebe. Ne vraćam ti se, iako sam plakao i molio, ostavio si me sa njom, novinari, dugovi, poreska… Misliš da si me povredio, ali sad sam još jači, a ona sigurno jeste. lepo ime, nije kako zvuči, jasno…’, glase parafrazirani stihovi.

Na novoj pesmi, koja će Pikeu biti rođendanski poklon, Šakira je sarađivala sa kolumbijskom zvezdom Karol G. Spot su snimile za samo dva dana, a radile su i po 15 sati dnevno kako bi sve bilo spremno na vreme, navodi novinar u podkastu Mammarazzis.

Read More