Veliki astro kalendar za februar: Dobro zapamtite ova ČETIRI datuma, svima će nam pomrsiti konce, ovi znaci su prvi na udaru

Kada je u pitanju februar interesantna je činjenica da su sve planete direktne i samim tim energija će biti mnogo jasnija za sve znakove.

Dobro obratite pažnju da ove datume.

5. februara dočekaćemo pun Mesec u znaku Lava koji donosi veoma jaku energiju. Ovu energiju će osetiti Lavovi i Vodolije koji će u ovom periodu doneti jako bitne odluke kada su u pitanju ljubavni odnosi. 

11. februara Merkur ulazi u znak Vodolije koji će napraviti puno aspekata sa ostalim planetama. Najvažniji aspekt je kvadrat sa Uranom 21. februara, kada donosi veliko nerazumevanje u komunikaciji ljudima koji su rođeni u znaku Lava i u znaku Škorpije. Merkur u Vodoliji je jako snažna energija koja se najviše odražava na mentalnom nivou. 

18. februara Sunce ulazi u znak Ribe i označava početak jedne mirnije životne faze, kada možemo stabilnije razmišljati i donositi odluke bez velikog pritiska koji je trajao dok je Sunce bilo u znaku Vodolije. U tom periodu mnoge Ribe slave svoj rođendan i započinje njihov godišnji ciklus novog solarnog horoskopa. 

20. februara Venera ulazi u znak Ovna pod jakim uticajem Marsa u znaku Blizanaca. Ovo je veoma jaka energija posebno za ljubavne odnose kada može doći do pojačanja ljubomore i dokazivanje ko je u pravu, a ko nije. U ovom periodu kardinalni znači mogu imati jako velike ljubavne probleme kao što su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi. Najbitnije je sačuvati svoj unutrašnji mir i ne donositi nagle odluke u ovom periodu. 

20. februara imaćemo mlad Mesec u znaku Ribe, koji je pod uticajem Neptuna koji se takođe nalazi u znaku Ribe. Zbog mogućih kvadrata sa Marsom, u ovom periodu sve što budemo započeli ili planirali da donesemo kao odluku – najvažnije sačuvati svoje mišljenje i svoje stavove. 

BONUS VIDEO

Read More