Ovo je definitivno NAJGORE iskazivanje ljubavi u ISTORIJI: Mladoženja održao zdravicu, svi ostali u ŠOKU, mlada ZANEMELA od njegovog govora!

Ijan Jang je odlučio za dan venčanja da iznenadi svoju novu suprugu Kejti tako što će podeliti priču o njihovom upoznavanju. 

Zvuči romantično zar ne? Ipak, njegova zamisao je bila poprilično drugačija i brutalno iskrena. 

Snimak s venčanja je postao viralan jer je mladoženja razotkrio tajnu svoje neveste tokom zdravice.

– Moram da budem iskren sa svima vama danas – počeo je Ijan, dok ga je Kejti zbunjeno gledala.

– Prvi put smo se sreli u kriket klubu, ćaskali smo i poljubili se kasnije te noći. Iako je to istina, izostavili smo nekoliko delova priče – nastavio je mladoženja.

Svatovi su počeli da se kikoću, pitajući se kuda će ih odvesti Ianova priča – a Kejtino lice crvenilo se od stida. Zaista su se upoznali u kriket klubu, ali nedugo nakon njihovog prvog poljupca, noć se promenila.

– Posle toga sam se izvinio zbog nedostatka pričanja i iako će ona to poricati do danas, rekla mi je: ‘Zašto ne uzmeš moj broj i možemo se naći drugi put.’ To je bilo malo napadno ako mene pitate – ali bio sam toliko van sebe da nisam čak ni uzeo njen broj, već sam izašao napolje da nam donesem par pića, budući da sam gospodin kakav jesam – priča mladoženja.

Međutim, kada se Ijan vratio da joj donese piće, zatekao je Kejti kako ljubi drugog momka.

– Sada shvatam da je ovo prilično uobičajena stvar za Kejti. Samo sam popio oba pića i vratio se na plesni podijum – našalio se, dok je Kejti je skrivala lice iza ruku.

Završio je šaleći se da je „još uvek nervozan da ode u bar i ostavi Kejti bez nadzora“, pre nego što je dodao poslednju foru: “Ovaj brak bi mogao da se završi večeras“.

Read More