Jedna stvar žene najviše UZBUĐUJE kod muškarca: Zbog ovoga su odmah spremne na "akciju", a nikakve veze nema sa fizičkim izgledom

Mnogi muškarci nemaju pojma što je ženama privlačno, a najčešće pitanje koje muškarci postavljaju je kako da učine da ponovo kod njih izazovu uzbuđenje

Počnimo sa izgledom…

Ne postoji univerzalni tip tela koji je seksi ženama, pa je svađa oko boje kose ili slično besmislena. Jedan izuzetak od ovoga koji je vrlo čest je da žene koje su fizički spremne i aktivne obično ne biraju muškarce koji nemaju ista interesovanja ili imaju probleme sa prekomernom težinom.

Pa šta je to što zaista privlači žene?


Žene generalno privlače muškarci koji su efikasni u obavljanju poslova, oni koje mogu da poštuju, pa čak i da se ugledaju na njih.

Sociološki gledano, kada se od žena nije očekivalo da se obrazuju ili zarađuju mnogo novca i kada su bile tretirane više kao deca, na primer u Americi sredinom 20. veka, ženama je bilo mnogo lakše da se ugledaju na prilično prosečne muškarce. U današnje vreme, kada je nivo obrazovanja žena veći od muškog, mnogo je manje žena koje slušaju svoje muževe. Dame žele muškarce koji će ih impresionirati i koji su u nekim stvarima bolji od njih. Neki od uobičajenih komplimenata koje možete čuti od žena koje seksualno privlače njihovi muževi uključuju atribute poput – marljivi, ambiciozni, motivisani, „mogu sve da poprave“, „najpametnija osoba koju poznajem“…

Žene koje, s druge strane ne privlače njihovi muževi često ih smatraju lenjim, detinjastim i pasivnim. U osnovi, žene žele muškarca kojeg poštuju, a poštovanje vodi do privlačnosti. Samopouzdanje je privlačno ženama, ali uz upozorenje da za većinu žena arogancija nije seksi u dugoj vezi. Ako je muž siguran u svoje sposobnosti na poslu, kod kuće ili u krevetu, to je sjajno i seksi, ali ako je arogantan ili misli da zna šta vam treba ili želi bolje od vas, onda njegova seksualna privlačnost opada. Slično, narcisi nisu seksi većini žena nakon tinejdžerskih godina.

Druga ključna varijabla je emocionalnost

Dame žele muškarca koji je u kontaktu sa svojim emocijama i koji može i želi da izrazi koliko je voli. Kada muškarac ne priča mnogo o svojim osećanjima, teško je povezati se i osećati bilo kakvu strast prema njemu. Imajte na umu da to ne znači da treba nužno da  kažete svojoj ženi koliko želite da imate seks sa njom, To znači da joj kažete koliko vam je važna, koliko i zašto je volite i koliko ste srećni što ste sa njom. Ako ona nije baš verbalna osoba, onda ćete želeti da joj to pokažete na njenom ljubavnom jeziku. Pokloni, kvalitetno vreme – šta god da je. Budite otvoreni i susretljivi i emocionalno velikodušni. Ovo je još jedan način da budete proaktivni, a žene vole da budu proaktivne. U krevetu, mnoge žene smatraju da su muškarci koji preuzimaju odgovornost seksi. Većina žena koje se osećaju kao da su direktorke svog doma ne žele da budu direktorke spavaće sobe. Naravno, ako je žena dominantnija u krevetu, to ćete već znati, jer će se po definiciji više tako ponašati… Dominacija može da znači bilo šta, od muškarca koji direktno izražava svoju želju – žene vole muškarce koji otvoreno kažu koliko ih žele – do potpunog dominantnog ponašanja u BDSM stilu.

Žene takođe smatraju negovane muškarce seksi

Ovo ne znači čist kroj ili određeni stil oblačenja. Međutim, žene kažu da je loša higijena njihovih muževa užasna odvratnost. Muškarci koji ne mirišu, ne peru zube, imaju staru i otrcanu odeću i koji se ne tuširaju svaki dan neće biti seksi većini žena. Kao žena, pomislili biste da bi to bilo očigledno i da biste mogli da mu zamerite što to nije uradio, ali mnogi muškarci zaista nemaju pojma koliko je bukvalno loša njihova higijena za njihove žene i kakav je to seksualni nedostatak.

Briga o deci i obavljanje kućnih poslova

Tužna istina je da pranje gomile sudova ili čitanje priča za laku noć ne čini muškarce seksi. Ove stvari, međutim, čine da se žena oseća voljenom i srećnom, što može da je motiviše da ima seks. Ako ste proaktivni i odlučni, radite stvari po kući ili sa decom sami bez prigovaranja, preuzmite zadatke, disciplinujete decu na snažan i ljubazan način, i tako dalje, onda bi ženi ovo moglo biti privlačno. Čini se da ovo ima više veze sa motivacijom čoveka koji obavlja stvari.

Dakle, muškarac koji pere sudove zato što ste to tražili i misli da bi tako mogao da vas odvuče u krevet nije seksi. Dakle, ako masirate ženina leđa, držite je za ruku, operete joj kosu pod tušem, donesete joj doručak u krevet, donesete joj dodatno ćebe kada joj je hladno ili šta god da je njena fizička potreba, onda će vas ona povezati sa pozitivnim fizičkim osećanja.i biće spremniji za seks. Ovo baš i ne razmišlja o vama kao o zgodnom tipu, ali može proizvesti isti rezultat, prenosi YourTango.

Read More