Ako niste sigurni da mu je stalo do vas, uhvatite ga na delu: Evo šta njegova omiljena POZA govori o vašem ODNOSU

Ako niste baš sigurne šta on misli o vama potrebno je samo da otkrijete koju pozi najviše “forsira” kada ste sami i sve će vam biti jasno

Na osnovu njegove omiljene poze saznaćete kakav je kao ličnost, ali i da li gaji iskrena osećanja prema vama.

Misionarski

Muškarci koji vole misionarski položaju u životu se strogo drže pravila, verni su i nežni partneri koji vas neće razočarati i definitivno, takvi muškarci nisu dosadni.

– U ovom položaju, sva njegova pažnja je usmerena na partnerku, a tu su i kontakt očima, zagrljaji, poljupci. Ako želite stabilnost i razmenjivanje nežnosti, takav muškarac je savršen izbor za vas – ističe Jan Hargrejv, stručnjak za govor tela.

Položaj kašike

Poza kašike, odnosno položaj u kojem oboje ležite na boku, s time da je on iza vas, otkriva muškarca koji stalno traži potvrdu ženinih osećaja.

– Ovaj položaj omogućava posebnu intimnost, što ukazuje na to da je vaš muškarac osećajan tip – objašnjava Hargrejv.

“Doggy style”

Ako obožava dogi, on zapravo voli da dominira, da bude alfa muškarac i ne želi previše emocionalno da se otvara. Budući da u ovoj pozi kontakt očima izostaje, to on zapravo i želi jer tako dobija na sigurnosti. Ova poza ne vrišti emocijama koje govore o ljubavi i poštovanju, i ako insistira na tom položaju, moguće je da ima problema sa samopouzdanjem.

Žena gore

Iako većina muškaraca najviše voli upravo ovu pozu, ona ne govori mnogo toga dobrog o njima.

Ako vaš muškarac insistira na njoj, on zapravo ne želi da uloži previše truda već vama prepušta da odigrate igru za oboje. Manjak ambicije i motivacije ne odnosi se samo na vođenje ljubavi, već i na ostale delove života.

Ipak ako ne insistira samo na ovom položaju, ali mu je jedan od dražih, reč je o zaigranoj mašti i takav muškarac može da pruži svojoj partnerki mnogo dobre zabave.

Poluzagrljaj

– Položaj u kojem žena leži na stomaku, a muškarac je grli prilikom seksa, znak je da mu je prijatno s njom i da je zadovoljan u vezi – objasnila je doktorka Odri Nelson, stručnjak za komunikaciju.

Bliski kontakt

Ako vas vaš muškarac tokom seksa privlači sebi, znači da želi više intimnosti. Privlači vas najosetljivijem delu vrata, žili, a to je znak poverenja i nežnosti.

– Takav tip muškarca zapravo voli da partnerka odlučuje u svemu – objasnio je stručnjak za neverbalnu komunikaciju i autor knjige “Ljubavni signali”, dr Dejvid Givens.

Odmiče se 

– Ako se muškarac posle vođenja ljubavi odmah odmakne od vas, znači da ne želi obaveze. Tim potezom stvara sigurnu udaljenost od vas, psihičku i emocionalnu – ističe Givens.

Leži boku 

Ako nakon vođenja ljubavi leži pored vas u pozi kašike, odnosno na boku, muškarac je sasvim lud za vama, ali i pomalo posesivan.

– U tom položaju on vas zaklanja, što ukazuje na dominantnost. Međutim, ako želi da se mazi, ali tako da ste vi iza njega, ovaj položaj otkriva nekoga ko voli da se drugi brinu o njemu – napomenuo je Hargrejv.

Read More