"Isti mama": Ovako izgledaju Šakirini SINOVI kojima je slavna pevačica dala SRPSKA imena

Milan i Saša, sinovi poznate pevačice i fudbalera Pikea, su preslatki i baš su porasli

Iako se retko pojavljuju u javnosti, Šakira je napravila presedan i na svom instagram profilu objavila fotografiju svojih sinova, Milana (8) i Saše (6)

“Pogodite koga sam povela sa sobom na surfovanje”,  napisala je u opisu fotografije.

Šakirini pratioci bili su oduševljeni fotografijom ova dva preslatka dečaka, pa su kometari samo pljuštali.

“Divni su”, “Koliko su porasli, ne mogu da verujem”, “Kakvi lepi dečaci, isti mama”, bili su samo neki od komentara. 

Inače, Šakira je dugogodišnjoj vezi sa španskim fudbalerom Žerarom Pikeom. Imena koja su dali svojim sinovima od samog početka intrigiraju javnost, jer su prilično atipična za okruženje iz koga dolaze. 

Tanjug/Ap

 

Kada su Šakira i Pike deci dali pravoslavna imena, mediji su počeli da spekulišu da je ta odluka doneta zbog Šakirinih predaka, Naime, po jednom verovanju, a pevačica to nije ni demantovala ni potvrdila, otac kolumbijske zvezde Vilijam Mebarak Čadid rođen je u Libanu, i po veroispovesti je katolik, a brojni sajtovi navode da je jedan od njegovih predaka bio Makedonac.

Po drugoj teoriji, Vilijam je odrastao u gradu Zale u Libanu, gde većinu stanovništva čine Grci i pravoslavci iz Sirije, pa navodno odatle potiče veza između imena Milan i Saša, i Šakirine porodice.

Poznati par od početka zabavljanja rođendane proslavlja istog dana, jer su oboje rođeni 2. februara, a upoznali su se 2010. na snimanju njenog spota za pesmu “Waka Waka”.

 

BONUS VIDEO

Read More