Našli smo TOP haljine za NOVOGODIŠNJU žurku: Izaberite neku od OVIH kombinacija i budite prava ZVEZDA večeri za manje od 4,000 dinara!

Ovi modeli se savršeno uklapaju u tematiku 2023. godine, a na vama je samo da izaberete favorite

Složićemo se da traženje odeće za novu godinu nije nikako lak zadatak. S tim da je ona sve bliže, mi smo odlučili da vam pomognemo i možda nekoga inspirišemo da se baš ovako obuče. 

Krenućemo od popularnih boja:

 • zelena, 
 • crna,
 • bela, 
 • oker,
 • metalik srebrna,
 • plava,
 • pink.
 • SAKO-HALJINA SA ŠLJOKICAMA

  Printscreen/Zara

   

  Haljina u stilu sakoa sa kragnom je veoma popularan model ove godine. Dugi rukavi sa naglašenim ramenima će savršeno istaknuti vašu figuru i izdužiti. Cena ove haljine je 6.590 dinara, u prodavnici “Zara”.

  DUGA HALJINA SA ŠLJOKICAMA

  Printscreen/Zara

   

  Haljina je klasičnog “A” kroja sa kratkim rukavima i dubokim V izrazom pravi je izbor za sve koje žele da privuku punu pažnju i u svakom smilu zasijaju. Metalik – srebrna je ultra popularna boja koja neće moći da prođe nezapaženo. Cena ove haljine je 6.590 dinara. 

  SATENSKA MINI HALJINA

  Printscreen/Zara

   

  Velika je verovatnoća da će se uglavnom mlađe devojke opredeliti za ovu mini fantastičnu haljinicu. Ravnog je kroja od satenskog materijala. Pink boja je naravno ove godine pun pogodak. Cena ove haljinice je 3,990 dinara, što je itekako fantastična cena!

  PLIŠANI KOMBINEZON SA KAIŠEM

  Printscreen/Zara

   

  Za sve žene koje ne vole haljine, kombinezon je pravi izbor za njih. Svečani plišani kombinezon sa kaišem je u crnoj boji što daje završni sjaj celoj kombinaciji. Ono što je takođe pozitivno jeste to što je veoma pristupačan! Njegova cena je 4,590 dinara u prodavnici “Stradivarius”.

  KRATKA METALIK HALJINA

  Iskreno govoreći ova haljina zahteva itekako vitku figuru. Veoma izražen V izraz, gola leđa i veoma malo materijala prosto to zahtevaju. Ono što je sigurno jeste da ova minijaturna haljinica fantastična i idealna je za novu godinu. Njena cena je 9,990 dinara u “Zara” prodavnici.

  Printscreen/stradivarius

   

  HALJINA OD PLIŠA

  I ova haljina ima blagi V izraz ali i fenomenalne naramenice. Cela je od pliša a krase je i fantastični detalji poput dugmića, koji su isto od pliša. Jednostavna i elegantna haljinica za sve generacije. Njena cena je 3.990 dinara i postoji do XXL veličine!

  Printscreen/Zara