Dnevni horoskop za UTORAK, 7. februar: Bikovi, okrenite se poslu i poslovnim aspektima, Rakovi, važno je da se rasteretite pored svojih prijatelja

Ovan 

Tokom dana bićete veoma aktivni kada je u pitanju odnos sa partnerom i to je ono što vam nedostaje neko vreme. Partner je veoma zadovoljan vašim ponašanjem. 

Bik 

Venera vam daje mogućnost da naučite mnogo toga o partneru ali vi se okrećete mnogo više sadasnjem trenutku. Tokom dana pretežno ste okrenuti poslu i poslovnim aspektima. 

Blizanci

Start dana je obojen vašom preteranom brigom zbog porodičnih odnosa. Pokrenite se malo više u vezi novca i povedite računa o tome koliko trošite novac u narednih nekoliko dana. 

Rak 

Mesec aktivira vaše polje poslovnih aktivnosti i previse se okupirate stvarima koje su vam svakodnevne. Važno je da se malo rasteretite pored svojih prijatelja. 

Lav 

Danas povedite računa o zdravlju posebno kada je u pitanju kičma i pritisak. Poslovna situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja. Gledajte da se držite svog stava. 

Devica 

Bićete veoma uporni u vezi posla i poslovnih rezultata. Do kraja dana povoljne vesti stižu od osobe u znaku Blizanaca što će vas mnogo oduševiti. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Osoba u znaku Bika vam daje dobre poslovne predloge mada vas to ne zanima previše. Želite da se posvetite sebi i onome što vama poslovno ide. Zdravlje je savršeno. 

Škorpija

Tokom dana pretežno ste okrenuti sebi i nije vas briga šta drugi misle ili komentarišu. Vaš odnos sa partnerom je veoma napet zbog vase potrebe da budete stalno u pravu. 

Strelac

Do kraja dana povoljne uslove dobijate od osobe u znaku Device u vezi novog posla. Bićete veoma aktivni i to ce vam zamerati vas partner. Mogući problemi sa kičmom. 

Jarac 

Od vas zavisi kako cete neke stvari savladati kada je u pitanju odnos prema sopstvenoj porodici. Nemojte se iznenaditi odlukama starijih članova porodice. Glavobolja. 

Vodolija 

Emotivno ste okrenuti sebi i svojim željama. Ne želite da sebe delite sa partnerom tokom dana jer vam je potreban ” restart ” od svega . Prekontrolišete svoje zdravlje. 

Ribe 

Emocije su vam veoma zategnute i imate emotivnu blokade koje se odražavaju na vaš odnos prema drugima. Važno je da se okrenete više sebi i povedete računa koliko sebe emotivno trošite. 

Read More