Za rođendansku tortu detetu mama je potrošila 600 dinara: Nije imala da izdvoji više novca, mnogi joj govore da treba da je bude sramota

Kreativna mama je napravila veliku podlogu za tortu, a dva duguljasta biskvita je isekla da odgovaraju željenom obliku i ukrasila plavom glazurom

Majka je sinu napravila tortu od jeftinih namirnica, jer nije mogla da priušti da kupi pravu, poslastičarsku tortu. Iako je bila prilično zadovoljna kako je poslastica ispala, mnogi korisnici Tik Toka rekli su joj da je „sramno“, prenosi Mirror. Mama sedmoro dece, koja objavljuje na TikTok-u kao @tessgiddingsk, dala je sve od sebe da napravi plavu tortu za jedanaesti rođendan svog sina, tačno onako kako je on želeo.

U videu, koji je prikupio više od 230.000 pregleda, objasnila je kako se nada da će svom sinu napraviti lepu i jeftinu rođendansku tortu. Zatim je snimila sebe kako slaže svoju kreaciju, koristeći sastojke koji koštaju manje od šest evra. Naime, kreativna mama je složila veliku podlogu za tortu, dva duguljasta biskvita koje je isekla da odgovaraju željenom obliku i plavu glazuru.

Nažalost, uprkos njenom velikom trudu, nisu svi bili impresionirani. – Ovo je sramotno – napisao je jedan korisnik.

– Mogli ste jednostavno da kupite brašno, jaja i druge sastojke i ispečete tortu. Ovo je grozno – dodao je drugi. Ipak, bilo je mnogo više onih koji su hvalili trud majke.

“Činjenica da si odvojila vreme i da si se zaista potrudila čini te sjajnom majkom. Ne slušaj šta ti ljudi govore”, prokomentarisala je jedna osoba, dok je druga prokomentarisala: “Ovo si uradila iz srca i to je sjajno . Dobro urađeno!” Majka je u komentaru odgovorila da je nažalost zaboravila da kupi kremu, ali se zahvalila onima koji su je podržali.

 

Read More