Verenik ju je ostavio jer je bila PREDEBELA: Smršala je preko 50 kilograma, postala MIS (FOTO)

Džen Atkin (26) je pre pet godina imala 109 kilograma, verenik ju je ostavio zbog toga što je bila predebela, ali uspela je da drastično smrša i u februaru 2020. postane Mis Velike Britanije

Iako je od ranog detinjstva imala problema sa viškom kilograma, nije na to previše obraćala pažnju, sve do prelomne 2015. godine.

Profimedia

 

“Mislila sam da imam verenika koji me voli takvu kakva jesam, a venčanje je bilo zakazano za kraj godine. Međutim, u martu mesecu me je ostavio jer sam predebela, i meni je srce bilo slomljeno”, započinje Džen svoju priču.

“Mislila sam da je moj život završen i počela sam još više da se gojim”, ispričala je Džen i dodala da ju je to ipak trglo, i da je posle perioda depresije odlučila da promeni svoj život u celosti.

“Za doručak sam jela pun engleski doručak, za užinu celu čokoladu, za ručak nekoliko jela, plus gazirana pića, brza hrana, paste, kineska hrana”, objašnjava Džen.

“To sam zamenila jogurtom za doručak, sendvičem za ručak i komadom piletine sa krompirom i sirom za večeru. Počela sam pet puta nedeljno da idem u teretanu, i počeli su da se pokazuju prvi rezultati. Za dve godine sam uspela da smršam 50 kilograma”, kaže Atkin.

Ona se tu nije zaustavila i 2018. je prvi put učestvovala na izboru za Mis Velike Britanije i izabrana je za prvu pratilju, a 2020. godine je i pobedila.

U međuvremenu se udala, i kako kaže nikada nije bila srećnija.

Džen nije želela da ide na operacije kojima bi uklonila višak kože i strije, jer kako navodi, to je ona, i po njenom mišljenju su baš zbog njene prirodnosti sudije glasale za nju.

Read More