(VIDEO) RAZBESNELI MUŽ JE ZATEKAO GOLU SUPRUGU SA LJUBAVNIKOM: Njega je krvnički pretukao, a onda je dohvatio nju!

Ljubomorni muž Vasilij iz grada Salavata u Rusiji, udarao je svoju golu suprugu, koja je ležala na krevetu pokrivena samo tankim prekrivačem.

 

Na snimku može da se vidi da je ona već prekrivena krvlju i da vrišti dok on ponovo kreće da je udara. Žena po imenu Nađa sve vreme moli svog muža da prestane da je udara. Muž je na to pita šta je pogrešio, pa je morala da nađe ljubavnika.

Onda joj je rekao da je ovo želeo da uradi odavno i zapitao je da li je ijednog trenutka pomislila na decu. Za to vreme je njen ljubavnik ležao na podu, pokriven peškorom, a moglo je da se vidi da je i on prekriven krvlju.

 

Video je snimao muževljev prijatelj koji mu se pridružio u verbalnom napadu na njegovu golu ženu. Muž je svoju ženu optuživao da je ku.va i šljam, a njeno stanje i staje ljubavnika nisu poznati. Portparol policije je istakao da se ulažu hitni napori kako bi se utvrdili identiteti napadača, pretučene žene i ljubavnika.

 

Pogledajte video:

Kurir.rs/Mirror, Foto: Printscreen

NE PROPUSTITE

(VIDEO) MOŽETE LI PODNETI NOVI BIZARAN TREND? Žene Instagrama su poludele za umetcima u nosu!

(VIDEO) PIJANI PUTNIK KROZ VREME SE VRATIO IZ 2048. GODINE: Njegova predviđanja za narednih 12 meseci su uzburkala javnost

(VIDEO) PRINC JE PROVEO 20 MINUTA ŽIV U GROBU: Priznao je šta je naučio iz bizarnog iskustva!

 


Kurir

Autor: 
Kurir