(VIDEO) ŽIRI GRCAO U SUZAMA: Mađioničar izveo tačku posle, a kada je pušten OVAJ snimak, svi su ZANEMELI!

U poslednjoj epizodi britanskog šou programa “Ja imam talenat”,  mađioničar Mark Spelman je izveo svoju tačku, a zavladao je muk.

 

On je jednoj članici žirija dao Rubikovu kocku, zamolio ju je da izokreće. Kada je to uradila, mađioničar je uzeo kocku i stavio je u kutiju.

 

Druga je trebalo da izabere jednu od karata na kojoj su bile nacrtane životinje. Ona je izabrala kartu na kojoj je bio nacrtan pingvin.

 

Mađioničar je člana žirija zamolio da izabere marker iz kutije, a on je izvukao marker crvene boje.

 

Poslednjem članu žirija, Sajmonu Kauelu, data je knjiga koja ima više od 600 reči, a on je markerom ne gledajući u nju zaokružio reč “hat”, odnosno na srpskom “šešir”.

A onda je krenuo šou. Mađioničar je na ekranu iza njega pustio snimke na kojem je njegova ćerkica i koji su snimljeni daleko pre pre njegovog nastupa u britanskom “Talentu”.

 

Na jednom, koji je snimljen dva meseca pred ovaj nastup, vidi se kako se devojčica igra sa crvenim kreonom, koji je izvukao jedan član žirija. Na sledećem, koji je snimljen devet meseci pred nastup, devojčica se igrala sa Rubikovom kockom, koja je izokretana na isti način kao što je to uradila članica žirija u “Talentu”. Na narednom snimku, koji je snimljen šest meseci pre nastupa, vidi se kako takmičareva ćerkica spava pored igračke pingivna, a ono što je zanimljivo jeste da je članica žirija izvukla kartu na kojoj je upravo nacrtan pingvin.

 

Na kraju, pušten je i snimak koji je snimljen dva meseca pred kandidatov nastup, na kome se vidi kako je devojčica izgovorila šešir, reč koju je Sajmon Kauel zaokružio u knjizi.

 

Svi u studiju su zinuli, a takmičar je dobio veliki aplauz.

 

Iza stoji i dirvljiva priča, posle koje su mnogi i zaplakali.

foto: printScreen Jutjub

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

 

NE PROPUSTITE

(VIDEO) VIŠE OD MILION PREGLEDA: Kada vidite OVAJ snimak, RASPLAKAĆETE SE!

(VIDEO) SVI SU OSTALI ZATEČENI: Voditelj RTS se rasplakao kao kiša usred emisije!

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir