Viša je od svog dečka za GLAVU I PO: Na mrežama ih obožavaju, a ranije je bila META ružnih komentara! (FOTO)

Zanimljivosti

U međuvremenu je čak postala san mnogih muškaraca koji obožavaju visoke žene, a veći deo života mučila se sa pronalaženjem ljubavi.

Izvor: telegraf.rs  |  

.

Lizi Džejd Grumbridž visoka je 190 cm, zbog čega se na društvenim mrežama predstavlja kao „gigantica“. Uvek se osećala neostvareno u ljubavi, sve dok nije upoznala sadašnjeg dečka Džejmsa Hičensa, koji je visok 172 cm.

Sada kad je njen ljubavni život dostigao nove visine, ona i njen dečko osporavaju zastarele norme koje sugerišu da muškarci treba da budu viši od žena.

„Džejms i ja smo često meta pogleda na ulici i dobijamo brojna pitanja o našoj razlici u visini“, rekla je Grumbridž, a prenosi NY Post.

.

I dok se Grumbridž osećala nesigurno zbog svoje visine dok je odrastala, objavljivanje video-snimaka na društvenim mrežama dalo joj je samopouzdanje.

„Tek kada sam se izgradila na društvenim mrežama, počela sam da osećam samopouzdanje i bila sam pozitivno primećena zbog svoje visine“, rekla je ona.

Grumbridž sada ima hiljade pratilaca koji je obožavaju zbog njene visine.

„Kakva kraljica lepote! Nastavite da objavljujete ovakve slike. Zanemarite sve hejtere“, stoji u komentaru na jednoj od njenih fotografija na Instagramu.

.

U međuvremenu je postala san mnogih muškaraca koji obožavaju visoke žene.

„Muškarci maštaju o višim ženama i fetišizuju ih“, rekla je ona o pažnji koju su ona i njen dečko posvetili dobiti na mreži.

Mnogo pre slave na mrežama, ona je doživljavala negativan tretman: „Uvek sam bila najviša osoba u svojim školskim godinama, uključujući sve dečake u mom razredu. Kad sam imala 15 godina, već sam bila visoka 185 cm, zbog čega sam se uvek osećala drugačije i ne tako ženstveno kao druge devojke“.

.

Nikada nije mogla da zamisli sebe da bude sa nižim muškarcem, niti je mislila da bi neko takav hteo da bude sa njom.

„Društvo pretpostavlja da muškarci uvek treba da budu viši od svojih partnerki, što je uticalo na moj ljubavni život neko vreme, jer bih se osećala neprijatno zbog svoje visine. Muškarci bi reagovali tako što bi se ponekad osećali prilično emaskuliranim i nesigurnim. Čak su me naterali da se osećam kao da ne treba da nosim štikle“, dodala je ona.

Njen momak voli visinu svoje devojke i ne dozvoljava da ga muče pogrdni komentari. Rado snima sa njom klipove koji na šaljiv način prikazuju razliku u visini.

„Volim da budem autentična i ohrabrujem žene da nose štikle“, rekla je ona.

Read More