„Volim ga iako je STARIJI OD MOJIH RODITELJA“: Njemu je 70, a njoj 28 godina i uživaju u braku! (VIDEO)

Zanimljivosti

Dejvid i Džeki su se upoznali na njenim rodnim Filipinima, ali po povratku u SAD, David nije mogao da je zaboravi, pa se tri meseca kasnije vratio kako bi je zaprosio.

Izvor: 24sata.hr/Bruno Serdar  |  

.

Svoje intimne trenutke, supružnici Dejvid (70) i Džeki (28) dele na društvenim mrežama, kako bi odgovorili svima koji tvrde da među njima nema ljubavi zbog značajne razlike u godinama. Par živi u Oaklandu u Kaliforniji, a upoznali su se pre sedam godina.

„Upoznali smo se kad sam bio na Filipinima. Koristio sam stranicu za upoznavanje i jednog dana sam video njen profil. Praktično sam skočio sa stolice. Bio sam tako impresioniran onime što sam video“, objasnio je Dejvid za jutjub kanal „Love Don’t Judge“.

.

On je odmah poslao poruku Džeki i bio je presrećan jer je pristala na susret u Starbaksu.

„Nisam pregledala njegov profil. Nisam imala pojma kako izgleda. Izlazak je bio zabavan. Mogla sam reći da je džentlmen i da je stvarno fin”, dodala je Džeki.

Dejvid se vratio u SAD, ali nije mogao da zaboravi Džeki, pa se samo tri meseca kasnije vratio na Filipine i svoju odabranicu iznenadio prosidbom. Oko 11 meseci kasnije ona je dobila vizu i tad su počeli planiranje venčanje, prenosi Mirror.

„Venčanje je bilo veoma zabavno i to mi je bio najlepši dan u životu. Moji roditelji i braća nisu uspeli da dođu u SAD. Porodica i prijatelji me podržavaju. Nikad neću da zažalim što sam se udala za Dejvida, jer je on zaista dobar čovek. Voli me, poštuje me i najbolji je“, kaže Džeki.

.

Dok ona tvrdi da ih razlika u godinama nije zabrinjavala, Dejvid priznaje da je razmišljao o tome kako će to drugi prihvatiti.

„Brinuo sam se, ali ne iz moje, nego iz Džekine perspektive. Dok sam joj se udvarao, stalno sam je podsećao na razliku u godinama i govorio joj da sam stariji od njenih roditelja“, iskren je Dejvid.

„Često sam je pitao je li sigurna da želi da nastavi našu vezu, ali svaki put je bez oklevanja odgovorila da želi“, kaže David.

Džeki radi u lokalnoj trgovini i svake godine se vraća na Filipine, kako bi posetila porodicu i finansijski im pomogla.

„Ja sam u penziji i plaćam većinu računa, a Džeki mora da izdržava svoju porodicu“, kaže Dejvid.

.

Između smena na poslu, Džeki objavljuje detalje svog odnosa sa Dejvidom na društvenim mrežama i odgovara na brojna pitanja koja joj tamo postavljaju. Ipak, susrela se i sa brojnim kritikama, jer mnogi veruju da njihova ljubav nije prava.

„Dobili smo puno pozitivnih kritika, ali nije svaki komentar baš takav. Mnogi ga nazivaju mojim „sponzorom“, a meni prebacuju da sam sa njim radi državljanstva ili novca. To me ne dotiče, jer nije istina. Poznajem sebe i znam da nisam takva“, kaže ona.

Uprkos negativnim komentarima, Dejvid kaže da mu se život drastično poboljšao otkad je sa Džeki, tako da više ne može da zamisli ni trenutak bez nje.

„Otkad smo se sreli, nisam bio srećniji. Ako se dvoje ljudi vole i žele zajedno da idu kroz život, godine su samo broj“, kazao je.

“Evo su ovogodišnji dobitnici Oskara. Neverovatna izvedba tokom svih ovih godina, Džeki, kapa dole”, napisao je jedan od njihovih pratioca, dok je drugi dodao: „On je definitivno zaljubljen u nju i mislim da ona voli i poštuje njega“.

Read More