WYCON proslavio drugi rođendan: 300 poklona i vikend neverovatnih popusta

WYCON Foto: Promo

Italijanska kozmetika WYCON stekla je popularnost širom sveta zahvaljujući velikom asortimanu beauty proizvoda, kao i odličnom odnosu cene i kvaliteta, a na našem tržištu prisutna je dve pune godine. Povodom svog drugog rođendana WYCON se brojnim potrošačima u Srbiji zahvalio na lojalnosti i obradovao sve ljubitelje šminke i proizvoda za ulepšavanje.

U svom maloprodajnom objektu u Knez Mihailovoj 32 WYCON COSMETICS nagradio je 300 kupaca specijalnim poklonima, a za sve one koji nisu stigli u četvrtak, pripremljen je vikend izvanrednih popusta.

Blogerka Mila Vujisić sa drugaricom Foto: Promo

WYCON COSMETICS predstavlja jedinstveni italijanski koncept dekorativne kozmetike osnovan 2009. godine koji se, pored odlično izbalansiranog odnosa cene i kvaliteta, posebno ističe svojim italijanskim poreklom i proizvodnjom. Upravo je to recept za uspeh i beskompromisan kvalitet proizvoda iz bogatog WYCON asortimana koji uključuje šminku, parfeme, preparate za negu tela i preparate za kosu.

Posetite neku od WYCON radnji u Beogradu u Knez Mihailovoj 32 i Big Fashion Centru u Visnjičkoj 84 i pronađite svoju savršenu kombinaciju šminke koja će učiniti da zablistate u svakoj prilici.

O brendu WYCON

U Italiji je WYCON vodeći brend na tržištu, dok je širom sveta prisutan sa preko 230 radnji u 12 zemalja, a u Srbiji slavi svoj drugi rođendan. Već dve godine svi ljubitelji kvalitetne italijanske kozmetike mogu da biraju svoju omiljenu šminku u Beogradu, gde će ih ljubazno osoblje ugostiti i provesti kroz ponudu beogradske radnje brenda WYCON kao da su u Španiji, Portugalu, Parizu, Švajcarskoj ili nekoj od oko 230 WYCON radnji u 12 zemalja širom sveta, i u Beogradu na nekoliko lokacija.

PROMO TEKSTOriginal Article