Zakon brojeva otkriva kakvi ste kada volite

  Zakon brojeva otkriva kakvi ste kada volite

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Osobe osobnog broja 4 vole duge i stabilne veze. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su vjerni, poslušni i spremni na kompromise.

  Numerologija poznaje devet osnovnih tipova ljudi. Svaki od tih devet brojeva ima svoju vladajuću planetu, s toga je svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. Temelje numerologije postavio je Pitagora, koji je jedan od najvećih matematičara i filozofa u povijesti.

  Kada je ljubav u pitanju – teško je biti objektivan. Ovime ćete saznati na koji način osoba funkcionira u ljubavnim odnosima. Formula za izračunavanje je veoma jednostavna, samo trebate izračunati vaš OSOBNI BROJ.

  OSOBNI BROJ dobiti ćete zbrajanjem svih brojeva u datumu rođenja.

  Primjer:

  Godina rođenja: 25.6.1989.

  2+5+6+1+9+8+9= 40 a to je 4+0= 4

  (U numerologiji se dvoznamenkasti broj uvijek svodi na jednoznamenkasti broj).

  BROJ 1

  Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju vrlo racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobiti ćete odbojnost i agresivnost.

  S njima morate biti pažljivi i davati im dovoljno motivacije jer su skloni nevjeri ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

  BROJ 2

  Ove osobe vrlo su izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni pa će se lako odlučiti za osobu koja im može osigurati udoban život.

  Blage su to osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – vjerne su i požrtvovne.

  BROJ 3

  Prije svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osjete mogu se upustiti u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom povjerenju prema partneru.

  Sve probleme rješavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

  BROJ 4

  Ove osobe vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se dogodi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni.

  Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su vjerni, poslušni i spremni na kompromise.

  BROJ 5

  Ove osobe teže za ljubavlju koja je za cijeli život. Svaka laž ih duboko povrjeđuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav.

  Kada je nemaju – kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

  BROJ 6

  Ovo su osobe koje su sklone promjenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom.

  Vrlo su nježne i osjećajne no uvijek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

  BROJ 7

  Ovim je osobama ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tijekom života, imaju i po nekoliko brakova.

  Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

  BROJ 8

  Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promjene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tijekom cijeloga života.

  Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

  BROJ 9

  Ove osobe u mladosti teže vezama sa starijim partnerima. Uvijek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično.

  Uvijek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočarenja no vrlo brzo se oporavljaju.

  Broj pregleda:
  52

  2021-08-21
  Aura RedakcijaOriginal Article