“Zarađujem preko 1.000 evra DNEVNO radeći kao PROFESIONALNA DEVOJKA – mom dečku to ne smeta!” Ima 30 godina i može da ode u penziju za 5 godina!

Zanimljivosti

Model na sajtu za odrasle OnlyFans, koja sebe smatra “profesionalnom devojkom” usamljenih muškaraca, zarađuje toliko novca da bi za pet godina mogla da ode u penziju – iako ima samo 30 godina. Život joj nije bio lak i bavila se raznim poslovima, a nikada nije ni pomislila da može toliko da zarađuje.

Izvor: Blic Žena/Selena Ribić  |  

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Kaže da njen pravi dečko veoma podržava taj posao, jer tako zarađuje za svoj i život svoje porodice.

Kada je Džena Medison bila mlada devojka koja se borila da sastavi kraj s krajem, nije ni slutila da će jednog dana postati milioner.

Bivša striptizeta je plesala kako bi pomogla u prikupljanju novca za svoju porodicu nakon što je kuća njenih roditelja zaplenjena i njena majka je izgubila posao.

Prešla je dug put od pranja do bogatstva, a sada je kupila sopstvenu kuću, svakog meseca troši (1.300 dolara) na ličnog trenera i voli da ugađa sebi raznim tretmanima za lice, botoksom i proizvodima za negu kože.

– Volim da sam profesionalna devojka – rekla je Džena, koja ima 124.000 pratilaca na Instagramu.

– Postajem stvarno intimna sa svojim “momcima”, razgovaram sa njima kao da su pored mene. Kao što bi to radili i sa pravom devojkom u vezi, pošalju mi poruku ako imaju težak dan i ja im pružam emocionalnu podršku. Mogu da se jadaju o poslu, prijateljima ili porodici, ili možda traže senzualniji razgovor koji bi im pomogao da se oslobode stresa.

Imaju i dosta intimnih trenutaka, uvek sam tu za njih kada sam im potrebna.

– Kada sam počela da radim kao striptizeta sa 19 godina, to je bilo zato što smo imali mnogo problema sa novcem. Naša kuća je zaplenjena, a mama je ostala bez posla. Čuvala sam to u tajnosti dva meseca, a onda sam joj konačno rekla o čemu se radi. Zapravo joj je malo laknulo, rekla je Džena.

Sada je Džena influenserka sa bankovnim računom prepunim gotovine i zarađuje do 32.000 funti mesečno zahvaljujući svom radu.

Read More