Žena koja se bliži 6. DECENIJI izgleda DUPLO MLAĐE: Nikad nije išla “pod nož”, mladolikost duguje jednostavnim TRIKOVIMA!

Lepota

Budući da starenje neizbežno, očekuje svaku osobu, postoji način da se uspori taj proces. Jedna iskusna influenserka je nedavno podelila svoje trikove.

Izvor: Stil/The Sun  |  

.
.

Influenserka Erin Busbi otkrila je da ima skoro 50 godina, ali da ima nekoliko vrlo jednostavnih saveta kako izgledati 10 godina mlađe.

Ona je objavila video na Jutjubu u kojem kaže: “Danas ću pričati o nekim jednostavnim i lakim savetima za lepotu koji mogu učiniti da izgledate mlađe. Zaista verujem u moć dobrog izgleda, kada izgledate dobro, osećate se dobro i to je tako moćna. Ti si bolja žena, majka, sestra i prijateljica. To utiče na to kako se osećaš iznutra.”

Zatim je dodala da će žena izgledati mlađe ako joj kosa sija. Rekla je: “Ako vam je kosa zaista suva i lomljiva, to će vas ostariti. Koristim ovo i čini moju kosu sjajnom i zdravom.”

Erin je rekla da proređena kosa može učiniti da izgledate starije, pa je njen četvrti savet da vam kosu učini gušćom. Rekla je: “Možete probati ekstenzije za kosu, a ja volim da koristim sprej za volumen. Održavajte kosu iste dužine, izgledaće punije.” Još jedan savet za kosu je da je treba skupiti u rep: “Izgleda mladalački. Skupite kosu u rep i postići ćete mladalački izgled.”

Tada bi trebalo da imate guste obrve, za šta je ona savetovala: “Ako ste jedna od onih žena koje čupaju ili depiliraju obrve, neka budu kratke. Možete ih potamniti ako imate svetle obrve, ako ih farbate izgledaće gušće i punije”.

Sledeći savet je bio za puderaciju: “Izbegavajte puder, stavite laganu podlogu. Pomešaću prajmer sa CC kremom i to će malo pokriti neravnine mog tena, ali moja prava koža će i dalje blistati. To je ključno u procesu starenja. Želite da bude prirodno, ali prekrijte rumenilo.” Erin takođe savetuje korišćenje prajmera za kapke.

Njen drugi savet je bio za usne, koje mogu pomoći da se sakriju bore koje dobijate na gornjoj usni kako starite. Erin je rekla da je njen poslednji savet takođe najvažniji – da koristite kremu za sunčanje svaki dan, piše The Sun.

Read More