Žena po meri muškarca

• Osim lepog lica, zgodnog tela, želje da bude vatrena u krevetu, odlična kuvarica i požrtvovana majka, jači pol ima još pokoji prohtev
Iako se ponekad čini da je muškarcima samo do seksa i da nemaju visoke kriterijume, pogotovo kada je reč o provodu za jednu noć, ipak su puno izbirljiviji kada žele ozbiljnu vezu. Lista ženskih osobina koje će muškarca usrećiti može biti vrlo dugačka, a premda će neki od njih relativno brzo pristati na kompromise i sniziti kriterijume, neki će stalno biti u potrazi za svojom savršenom ženom.
Kako muškarci zamišljaju idealnu ženu, nije teško zamisliti. Ali, osim lepog lica, zgodnog tela, želje da bude vatrena u krevetu, odlična kuvarica i požrtvovana majka budućem potomstvu, muškarci imaju još pokoji prohtev.
• Lepo lice stoji na vrhu liste muških prioriteta. Važno im je da je lice koje će gledati pored sebe privlačno, ali lepota je ipak u očima posmatrača. Stoga ne birajte žene koje se sviđaju vašim prijateljima već onu pored koje želite da se budite. Uostalom, zašto kriti činjenicu da nam je lepota svima vrlo važna? Ali isto tako, imajte na umu da je prolazna…
• Zgodno telo – iako to neki muškarci možda neće priznati, ipak im je drago kada vide da se drugi muškarci okreću za njihovom dragom. Zgodna žena – čiji aduti ne prolaze neprimećeno kod suprotnog pola – nateraće osmeh pun ponosa na lice muškarca koji ju je osvojio.
• Šarm – muškarci padaju na šarm – to je jednostavno tako. Zbog njega padaju i na žene koje nemaju lice Džesike Albe ili telo Skarlet Johanson, ali zato imaju ono nešto čemu je teško odoleti.
• Iskrenost i poverenje – prva privlačnost uglavnom se temelji na fizičkoj lepoti, a kada konačno pređemo u drugu fazu, počinju da nas privlače neke druge osobine. Tada tražimo poverenje i iskrenost, što su čvrsti temelji za kvalitetnu vezu. Ali da bi ona uspela, poverenje i iskrenost moraju biti uzajamni.
• Poštovanje – muškarci su osetljivi na kritiku, ali ako je konstruktivna i dolazi od osobe koja ih najbolje poznaje, prihvatiće je. Usrećuju ih žene koji ih poštuju i koje znaju kada bi trebalo uputiti kritiku, a kada je najbolje ćutati. Kao što žena traži da joj muškarac bude oslonac u životu, isto to žele i muškarci od svojih partnerki, mada će to malo teže priznati.
• Smisao za humor – ovo je još jedna osobina na vrhu liste stvari koje muškarce čine srećnima. Muškarci vole žene koje se smeju njihovim šalama, ali pravi dobitak za njih je žena koja uspeva da ih nasmeje. Upravo je humor osobina koju većina žena stavlja na prvo mesto kada je odabir muškarca u pitanju, pa zašto bi onda muškarcima bio manje važan?
• Inteligencija i samopouzdanje – premda neki muškarci žele ženu pored koje će se osećati moćno i koja će učiti od njih, dosta muškaraca je ipak dovoljno zrelo za ravnopravnu partnerku od koje će i oni moći nešto da nauče.
• Ambicija – muškarci vole žene koje će im podsticati kreativnost, a ambiciozne žene i njih će učiniti ambicioznijima i daće im pozitivnu energiju.
Hoće li vaša izabranica imati sve osobine od gore nabrojenih ili samo neke, ipak će zavisiti od toga koliko ste sami spremni da pružite. Drugim rečima, svakom prema zaslugama.