Žene u ova TRI znaka NEMAJU DOBAR ODNOS SA SVEKRVOM: Teško da će zakopati “RATNE SEKIRE”

Astro

Odnos svekrve i snaje često zna da bude veoma komplikovan. Nadmetanje za ljubav njihovog sina može da bude problem između njih, jer, na kraju krajeva, može da postoji samo jedna dominantna sila!

Izvor: Miss7.24sata.hr/Maja Knežević  |  

Foto: Motortion Films/Shutterstock

Foto: Motortion Films/Shutterstock

.

Odnos svekrve i snaje često ume da bude vrlo komplikovan. Takmičenje za ljubav njihovog sina može predstavljati problem između svekrve i snaje, jer, na kraju krajeva, može postojati samo jedna dominantna sila! Naravno, postoje izuzeci – gde dve žene udružuju snage i ne takmiče se, gde je svekrva snaji podrška, a snaja puna poštovanja i zahvalnosti, gde je taj odnos pun ljubavi, na veliku sreću ostatka porodice, posebno sina.

Ali svi znamo i slučajeve kad govorimo o zategnutim odnosima, odnosima zavisti, nepoštivanju pa čak i mržnji između dve “najvažnije žene” u životu muškarca. U početku je prilično teško, jer podbadanja i svađe su gotovo neizbežni. Stvari bi mogle da budu posebno teške za ove horoskopske znakove…

Lav

Lav po svojoj prirodi takođe želi da bude dominantan u svom domu i porodici. Podrediti se nekome i pognuti leđa? To je gotovo nemoguće za ovaj vatreni znak koji često nastupa poput kralja, odnosno kraljice.

Zbog svoje šefovske prirode posebno će iritirati upravo one svekrve koje su i samo autoritativne i dominantneličnosti. Zbog toga su gotovo neizbežne duge rasprave o moći u kući ili čak skrivene spletke!

Ribe

Premda ribe obično ne dopuštaju da im iko išta govori i vole da rade po svome, ovaj horoskopski znak kao da postaje pomalo plašljiv i podređen svojoj svekrvi. Ribe jako poštuju starije i, koliko god naivne bile, podržavaju svekrvu i svekra, kao i celu suprugovu porodicu.

Slučaj je to obrnut od onog dominantnog lava. Svekrve to često iskorišćavaju, zbog čega ribe onda pate. Da ne kažemo da “nanjuše” ko im neće pružati prejaki otpor, pa dopuštaju sebi stvari koje možda inače i ne bi, “uče” ribe kako da odgajaju decu, kako da skuvaju ručak, kako da organizuju život…

Rak

Kao posebno emocionalno i empatično stvorenje, rak želi da bude siguran da je svima u njegovoj kući dobro. Ovaj vodeni znak takođe obično dočekuje svoju svekrvu raširenih ruku – ponekad, nažalost, na svoju štetu, navodi Miss7.

Njegovu nesigurnost i dobrodušnost ponekad besramno iskorišćava svekrva, pa kao rezultat toga zauvek dominira nad rakom. Ali račicama, na sreću, to možda neće tako teško da padne kao nekom drugom znaku. Željne da svima ugode, pripadnice ovog znaka kojima je porodica najvažnija, lako će da pređu i preko nekih svekrvinih mana i hirova.

Read More